RUKOMETAŠI Čakovca pobijedili u Sisku

Seniori MRK Čakovec u prvoj utakmici nastavka natjecanja u 2. HRL Sjever gostovali su u Sisku gdje su ostvarili uspjeh, pobjedu od sedam golova razlike, pri rezultatu 23:30.

Čakovčani su poveli na početku i tu prednost nisu ispuštali tijekom cijelog susreta. U jednom trenutku prednost je bila i 10 golova. Najefikasniji u našim redovima bili su povratnici Sklepić i Hutinec, no pobjedu je u konačnici ostvarila ekipa, odnosno zajedništvo na terenu, pa su tako doprinos dali svi igrači trenera Josipa Borkovića koji su konkurirali za sastav.

Vrijedna gostujuća pobjeda za otvorenje drugog dijela sezone, prikazano zajedništvo i zalaganje dobar su poticaj za nove pobjede u nastavku prvenstva, najprije protiv ekipe iz Ludbrega slijedećeg kola.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari Nikola Marciuš, Benjamin Kovačević i Ivan Horvat te igrači u polju Ivan Srnec (1) Tibor Tkalčec (2), Bruno Dvanajščak, Vedran Škrobar (3), Nikola Petek (1), Denis Matić, Dario Horvatić (3), Dario Herman (4), Manuel Hutinec (6), Erik Horvat, Emanuel Radiković (1), Karlo Korent (3) i Petar Sklepić (6).



MLADI ČAKOVČANI KOD PRELOGA


U zadnjem 7. kolu 1. HRLDBS trebali su mladi rukometaši Čakovca odigrati susret s RK Vidovcem u Prelogu, ali gosti nisu došli te se utakmica registrira 10:0. S obzirom da je RK Varaždin još tijekom jesenjeg dijela sezone odustao odigrana je međusobna utakmica s domaćinom RK Prelog.

U prvom poluvremenu dobrom igrom stvorena je prednost Čakovčana 14:9. Nakon toga slijedi pad u obrani, ali i napadu te je domaćin izjednačio na 15:15. Uz nekoliko dobrih obrana i napada Čakovčani privode utakmicu u svoju korist pobjedom 21:17.

Osvojena su nova četiri boda, a slijedi derbi u Koprivnici koja je pobijedila Čakovec u prvom dijelu sezone te će im pokušati uzvratiti pobjedom. Nastupili su: Ninić, Varošanec, Šoltić, Mavrek, Novak, Radek, Kostel, Dokleja, Topolko, Šafarić, Ladić, Vuri F., Vuri D., Želežnjak, Golubić, Čapalija, Mikulić, trener Dario Varga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije