STOLNI TENIS: Hodošan – TIS u subotu umjesto u nedjelju

Stolnotenisačice Hodošana su u nedjelju u 11 sati u utakmici 12. kola HEP Superlige trebale ugostiti ekipu TIS-a iz Zagreba. Međutim ona će se, zbog nastupa dviju prvotimki iz sastava Zagrepčanki na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske do 21 godine u Termama Sveti Martin, igrati dan ranije, u subotu.

Početak u dvorani hodošanske osnovne škole je u 13.00 sati pa će ljubitelji stolnoga tenisa moći u subotu navijati za naše predstavnice u najvišoj hrvatskoj ligi, a u nedjelju od 10.00 sati pogledati i nadmetanje hrvatskih stolnoteniskih nada. Ekipa Hodošana je zbog bolesti Paule Markati i Mateje Omble, odgodile utakmicu 11. kola, koja se prošle subote trebala igrati u Bjelovaru pa je pitanje jesu li se i koliko oporavile za nastup protiv TIS-a.

Osim toga Zagrepčanke i nisu ekipa za vađenje pa bi u toj utakmici naše i potpuno zdrave teško došle do bodova. To je sastav, koji je posljednjih nekoliko sezona redovito ulazio među najboljih četiri i sudjelovao u doigravanju za prvakinje. U ovoj sezoni također se bori za četvrto mjesto, koje donosi plasman u play off.

Osvježen je mladim igračicama Klarom Bardač i Hanom Arapović, ali su još uvijek oslonac iskusne Ida Jazbec i Nataša Skočilović, dakle spoj mladosti i iskustva. Na pojedinačnoj rang listi lige od njih je bolja Paula Markati, ali daleko zaostaju njene suigračice Mateja Ombla i Nika Jakopović pa bi bilo preoptimistički očekivati da bodovi u subotu ostanu u Hodošanu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije