ERIK HOZJAN potpisao za NK Polet (SMnM)

U ponedjeljak 15. siječnja seniorska momčad Nogometnog kluba Polet Sveti Martin na Muri započela je sa zimskim pripremama za nadolazeći proljetni dio prvenstva.

Kako je u ovo vrijeme aktualan prijelazni rok, niti na tom polju Upravni odbor na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom te sportskim direktorom Zoranom Šardijem ne miruje. O odlascima smo već izvijestili, klub je napustio Evald Vinko te Nenad Radiković koji je zbog poslovnih i privatnih obveza zatražio odmor od nogometa. Trenutno možemo potvrditi dolazak jednog igrača koji je u utorak 23. siječnja u prostorijama kluba potpisao službene dokumente.



Riječ je o odličnom mladom veznom igraču Eriku Hozjanu koji je prešao u Poletove redove iz Slovenije. Prije dolaska u nogometni klub Polet Erik Hozjan branio je boje NK Odranci iz Odranci (3.Slovenska liga-zapad). Nogometnu karijeru započeo je u NŠ Nafta iz Lendave gdje je igrao sve do juniora kada prelazi u NK Mura, nakon juniora dvije je godine bio kapetan seniorske momčadi NK Mura iz Murske Sobote. Nakon Mure prelazi u Austriju u SV ASKO Bairisch Kölldorf, a nakon kratke epizode u Austriji vraća se u NK Nafta iz Lendave pa zatim u NK Odranci.

U jesenskom dijelu sezone 2017./2018. 3. Slovenske lige – zapad Erik Hozjan proglašen je jednim od tri najbolja igrača lige, to dovoljno govori o njegovoj kvaliteti i o tome kakvo pojačanje su dobili u njihove redove, donosi portal NK Polet.


Nakon potpisivanja službenih dokumenata Erik Hozjan izjavio je: ‘Nakon interesa za mene nisam dugo dvojio oko prelaska u NK Polet. Znam da dolazim u organizirani klub s bogatom tradicijom. Moram napomenuti kako sam u ovo kratko vrijeme odlično prihvaćen od strane momčadi i cijelog stručnog stožera.

Već sam odradio dva treninga, jedan u teretani i jedan na vanjskim terenima. Treninzi su vrlo intenzivni, nadam se da ćemo se uz treninge i pripremne utakmice dobro pripremiti za nastavak prvenstva. Čuo sam kako na utakmice NK Polet dolazi puno gledatelja pa ovim putem pozdravljam najvjernije navijače Red Boys-e.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije