STOLNI TENIS U nedjelju u 10. kolu HEP Superlige Hodošan protiv Vrsara

Nastavlja se prvenstvo u HEP Superligama za igrače i igračice, a naš Hodošan je u nedjelju u 13.00 sati u dvorani hodošanske osnovne škole domaćin Vrsaru. U 1. kolu na gostovanju u Istri naše su, rezultatom 4:3, osvojile jedinu pobjedu u prvom dijelu prvenstva pa se nalaze na nezavidnom devetom mjestu na tablici.

Zbog toga bi i nedjeljni revanš mogao biti isto tako neizvjestan, a u osvajanju bodova domaćima bi od velike koristi bilo što više navijača, koji će, nadamo se, uživati i u lijepoj borbi. Sa skorom od jedne pobjede i osam poraza igračice Hodošana su na rubu provalije.

Nadu u spas u nastavku, osim u pobjedi nad posljednjim Vrsarom, vide i u lošoj igri osmoplasiranoga Bjelovara, koji im je s jednom pobjedom više, ali i visokom od 4:1 u međusobnom susretu u Hodošanu, jedini realno dostižan na tablici.

Pitanje je mogu li to Paula Markati, Mateja Ombla i Nika Jakopović? Prvi ispit imaju već u nedjelju pa tek ako ga uspješno prođu mogu razmišljati o ostanku. U suprotnom će se još više nagnuti nad provaliju, koja se zove ispadanje.

PAROVI 10. KOLA: Hodošan Vrsar (nedjelja u 13 sati), Dr. Časl – TIS, Mladost Petrinja – Pula, Aquaestil – Varaždin, Bjelovar – HASTK Mladost.

TABLICA
1. Dr. Časl 18
2. Varaždin 17
3. Aquaestil 16
4. Mladost Petrinja 14
5. TIS 14
6. HASTK Mladost 13
7. Pula 13
8. Bjelovar 11
9. Hodošan 10
10. Vrsar 9

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije