ŽUPANIJSKA PALAČA Održan prijem za predstavnike rukometnih reprezentacija

U Županijskoj palači priređeno je primanje za predstavnike reprezentacija koje se natječu u drugoj skupini Europskog rukometnog prvenstva EURO 2018 u Varaždinu. Predstavnike nacionalnih rukometnih reprezentacija Njemačke i Makedonije u Županijskoj palači primili su Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina i Sandra Herman, zamjenica župana Međimurske županije.

Reprezentacija Slovenije zbog iznenadnih i važnih obaveza ispričala se u zadnji trenutak te je prenijela svoje pozdrave. Podsjetimo, prijem za reprezentacije koje su igrale u skupini D održao se u Gradskoj vijećnici i na njemu su prisustvovali između ostalih i predstavnici rukometnih reprezentacija Danske, Češke i Španjolske koji su se također plasirali u drugi krug natjecanja.

Župan Radimir Čačić pozdravio je prisutne i osvrnuo se na povijest Varaždinske županije kao najstarije županije u Hrvatskoj.

– Prva rukometna utakmica u ovom dijelu Europe odigrana je 1930. godine u Varaždinu. Varaždin i Varaždinska županija imaju tradiciju i u ženskom i u muškom rukometu, prvorazredne rezultate i uspjehe. Zadovoljstvo nam je da ste tu, učiniti ćemo sve da se osjećate dobro, te se nadamo da ćete nam se opet vratiti. Što se tiče rukometa, neka pobjedi najbolji, poručio je župan.

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. Ivan Čehok također je poželio dobrodošlicu novopridošlim reprezentacijama i navijačima za koje vjeruje da će unijeti živosti u naš grad. Složio se također sa županom Čačićem oko važnosti Varaždina i Varaždinske županije u rukometnoj povijesti.

Ispred Međimurske županije dobrodošlicu je zaželjela zamjenica župana Sandra Herman.

Predstavnici rukometnih reprezentacija Makedonije i Njemačke istaknuli su da su jako dobro primljeni, da se jako ugodno osjećaju te zahvalili na toploj dobrodošlici.

Na prijemu u Županijskoj palači bili su i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, te zamjenici župana Robert Vugrin i Tomislav Paljak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije