ZVONIMIR PANIĆ Iskusni i ponajbolji igrač NK Nedelišća

U minuloj jesenskoj polusezoni ponajbolji igrač NK Nedelišća zasigurno je bio iskusni Zvonimir Panić (33) koji je postigao kroz 13 utakmica, koliko je odigrao, također toliko pogodaka i nekoliko vrlo važnih koji su odlučili utakmice.

Nakon Nedeljanca u petom kolu kada je bio dvostruki strijelac njegova eksplozija dogodila se je od desetog kola. Tada je Protiv Mladosti Komet postigao dva, Podravini je zabio jedan, Međimurcu dva, Plitvici tri, Slobodi/S jedan i Rudaru iz Murskog Središća dva pogotka. Zvonimir je nogomet počeo igrati u Slogi iz Štrigove da bi otišao u NK Varteks gdje je igrao u pionirima i juniorima.

S 15 godina, kao izuzetno nadareni nogometaš, bio je na pripremama reprezentacije Hrvatske U15 u društvu Luke Modrića. Odigrao je i dvije prijateljske nogometne utakmice protiv Slovenije 2:2 i pobjeda 5:0 u Rovinju. Prvu seniorsku sezonu odiograo je u NK Čakovcu da bi zbog školovanja, točnije odlaskom na fakultet, igrao u drugoj ligi za NK Lučko. Nakon uspješnog završetka školovanja vraća se doma te u zadnjih osam godina je igrao u međimurskim klubovima – Slobodi/S i Centrometalu, ali i dvije godine u Austriji. Slijedi prekrasna sezona u Nafti iz Lendave da bi nakon toga stigao u NK Nedelišće.

– Sretan sam što sam odabrao Nedelišće jer je stvorena odlična ekipa među kojom vlada veliko prijateljstvo – jednostavno ginemo jedni za druge na terenu – rekao nam je na početku razgovora te nastavio: – Posebno treba naglasiti da su uvjeti izvanredni što pripadaju velike zasluge upravi na čelu s predsjednikom Ivicom Mihalićem. Također svugdje nas prate veliki broj navijača koji su bučni i naprave pravu atmosferu.

Koje su Vam utakmice posebno ostale u sjećanju?

– Ako bih trebao izdvojiti pozitivne onda bi to bile s Mladost Komet iz Preloga te susjedski derbi protiv Međimurca. Dok u negativnom smislu sigurno protiv Dinama iz Domašinca i Jalžabeta gdje smo poraženi.

Planovi za proljeće?

– S obzirom da smo vodeći na tablici želja mi je da nastavimo i u nastavku postizati zapažene rezultate te da zadržimo vodeću poziciju i osvojimo naslov prvaka lige. Moji osobni su da me zaobiđu ozljede te da moje igre i golovi doprinesu tome.

Tako govori skroman i jednostavan Zvonimir Panić, odličan igrač kakvog bi svaki trener poželio u svojoj ekipi. Sretno je oženjen sa suprugom Ines, dok imaju i dva sina Nou i Jakova koji će sigurno očevim stopama.

Na kraju želimo naglasiti da mnoge utakmice gleda njegov tast Stjepan Vonić-poštar koji mu je veliki kritičar kad odigra slabije, ali se ponosi njime kada odigra dobro i postigne pogodak. Kada imaju vremena zaigraju i košarku – jedan na jedan – i tu je trenutno u vodstvu poštar, pohvalio nam se Štef.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije