MEĐIMURJE I RUDAR najbolji u Belici

>> MEĐIMURJE I RUDAR najbolji u Belici

NŠ Međimurje osvojila je turnir u kategoriji U10 u kojoj je nastupilo 12 ekipa u Belici u organizaciji NŠ FOR. Pred punom dvoranom najprije su odigrane utakmice po skupinama da bi se potom pristupilo razigravanju gdje su postignti rezultati: NŠ MEĐIMURJE- ŠN FOR 4:0, GAP ELEMENTI (SAMOBOR) – ŠN VARTEKS 2 2:1, ŠN VARTEKS 1 – NŠ MEĐIMURJE 2 3:0 NK PUŠĆINE – NŠ SV. JURAJ NA BREGU 1:2. Polufinale NŠ MEĐIMURJE 1 – GAP ELEMENTI 4:0, ŠN VARTEKS – NŠ SV. JURAJ NA BREGU 10:1, za 3. mjesto GAP ELEMENTI – SV. JURAJ NA BREGU 4:0, finale NŠ MEĐIMURJE 1 – ŠN VARTEKS 1 1:0.



Za najboljeg igrača igrača turnira proglašen Bruno Vlah, a za najboljeg vratara Luka Zlatarek, obojica iz pobjedničke momčadi, dok je najbolji strijelac Petar Fošnar iz ŠN Varteks 1. Nagrade najboljima u ime organizatora predao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ivanovec Tihomir Žbulj.



Organizator se zahvaljuje svima koji su su sudjelovali na turniru kao i svima koji su na bilo koji naćin pomogli u organizaciji turnira. Sve utakmice na turniru odsudio Tomislav Čurila.



U kategoriji U8 odigranoj u nedjelju prije podne natjecalo se pet ekipa koje su igrale po liga sistemu. Na kraju najviše bodova i samim time pobjednik turnira je ekipa ŠN RUDAR M. Središće, drugoplasirana ekipa je NŠ SVETI JURAJ NA BREGU, dok je treće mjesto osvojila ekipa NK ŠENKOVEC.



Za pobjedničku momčad nastupili su Cerovec Filip, Jurović Roko, Farkaš Tin, Varga Noa, Jambrošić David, Nedeljko Lovro, Munđar Paul, Marčec Karlo, Kočila Luka, Sobočan Fran. Osim najboljih ekipa proglašeni su i najbolji pojedinci najbolji igrač Filip Moharić iz NŠ Sv. Juraj na Bregu, najbolji strijelac Tin Farkaš iz NŠ Rudar te najbolji vratar Neven Kovač iz NŠ Strahoninec- Nedelišće. Nagrade najboljima je predao načelnik Općine Belica Zvonimir Taradi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije