ŠN DINAMO-ZELENKO održao završno druženje

>> ŠN DINAMO-ZELENKO održao završno druženje

Za sam kraj godine održano je završno druženje djece, roditelja te svih članova i simpatizera ŠN Zelenko Novakovec i NŠ Dinamo Domašinec u Društvenom domu Domašinec minulog petka 29. prosinca.



Na početku druženja sve prisutne je prvo pozdravio predsjednik NŠ Dinama Zvonimir Ovčar te predsjenik ŠN Zelenka Miro Blažon koji se kratko osvrnuo na minulu godinu te najavio daljnji rad škole za narednu. Kao glavni spomenuti ciljevi u 2018. godini su spajanje dviju škola u jednu zajedničku te nastavak kvalitetnog rada s djecom. Na kraju se s par riječi svima obratio i Dragutin Katalenić gdje je najavio daljnju suradnju s velikim klubovima poput GNK Dinama iz Zagreba i ostalima.



Nakon uvodnog dijela slijedila je zakuska za sve prisutne da bi se kasnije svim mlađim članovima, nogometašicama i nogometašima uručila sportska oprema koju nam je donirala ŠN GNK Dinamo Zagreb sredinom ovog mjeseca. Opremu je podijelio voditelj skole nogometa Tomica Blažon uz pomoć trenera Filipa Peteka, Jurice Kovača i Luke Jakšića.



Posebno su nagrađena i dva člana koja su imali najviše prisutstva na treninzima u jesenskom dijelu polusezone, a to su Fabian Posedi iz kategorije U12 koji nije bio prisutan na samo jednom treningu te Karlo Bobičanec iz kategorije U14 koji je bio prisutan baš na svakom održanom treningu.


U sklopu ovog druženja održana je i humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć teško oboljelom članu škole nogometa iz kategorije U10 koji se trenutno nalazi na liječenju u Zagrebu. Želimo mu brz oporavak i da se što prije vrati treninzima i utakmicama. Ujedno zahvala svim roditeljima i ostalima koji su podržali ovu humanitarnu akciju. Na kraju ove godine, članovi ŠN DINAMO-ZELENKO, žele svima sve najbolje u Novoj 2018. godini !

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije