ZBOR NOGOMETNIH TRENERA Međimurski treneri ne staju s aktivnostima

>> ZBOR NOGOMETNIH TRENERA Međimurski treneri ne staju s aktivnostima

Iako je jesenski dio sezone za nogometaše odavno završio, Zbor nogometnih trenera Međimurske županije još je uvijek aktivan. Međimurski su treneri imali više aktivnosti u prosincu.



U subotu, 16. prosinca u varaždinskom TTS sportskom centru sudjelovali su na tradicionalnom susretu s kolegama iz Varaždina i Lendave. Varaždinski treneri već pet godina unatrag organiziraju memorijalni turnir u čast pokojnom Branku Ljubeku. U ovom trokut turniru, naši su predstavnici bili zauzeli posljednje mjesto.



Početkom mjeseca, treneri iz Lendave organizirali su turnir istih protivnika. Tu su međimurski treneri bili uspješniji i pobijedili su Lendavu 6:3, a ZNT Varaždin 3:2 i time zauzeli prvo mjesto. Iako ove tri organizacije često odigravaju međusobne turnire, rezultat je u drugom planu.



Kako nam je rekao Robert Čižmešija, predsjednik ZNT Međimurske županije, na ovim je druženjima uvijek odlična atmosfera, a posluže i za međusobnu razmjenu trenerskih iskustava. Najavio je i skori sastanak u Lendavi na kojem će se sastati predsjednici ove tri trenerske organizacije.



Tema će biti prekogranična suradnja i razvoj zajedničkih edukacijskih projekata koji se financiraju iz fondova Europske unije. Inicijativa po ovom pitanju krenula je 2016. godine, a prve rezultate očekuju u idućoj, 2018. godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije