PLIVAJ I UŽIVAJ od 0 do 100

Gradski plivački klub Međimurje početkom iduće godine od 8. siječnja započinje s realizacijom projekta obuke odraslih neplivača i korektivnog plivanja za odrasle pod nazivom ‘Plivaj i uživaj od 0 do 100’. Projekt sufinancira Međimurska županija koja je također prepoznala sve prednosti ovog projekta i dala svoju podršku.

Cilj projekta je učenje i razvoj plivanja kao sporta, a također i da se odrasli neplivači oslobode straha od vode i nauče plivati jednom od četiri tehnike (prsno, leđno, kraul, delfin). Program obuke neplivača provoditi će se pod nadzorom stručnih trenera u manjim skupinama, dok će se program korektivnog plivanja provoditi u velikom bazenu, a rad će biti baziran na ispravljanju nepravilno naučenih tehnika plivanja i usvajanju novih i ispravnih uz posebnu brigu o tehnici disanja, da bi se na kraju svi ti segmenti uspješno objedinili.

Ovim projektom nadamo se polaznicima podići samopouzdanje i hrabrost za usvajanje novih vještina, a također bi jedan od rezultata bio i da se veći broj ljudi uključi u sportske aktivnosti bilo rekreativno bilo natjecateljski i to kako u plivačkim tako i npr. u atletskim klubovima gdje bi stečena znanja natjecatelji vrlo efikasno mogli primijeniti u disciplinama poput triatlona.

Polaznici obuhvaćeni projektom imati će obuku dva puta tjedno po jedan sat, a nakon završene edukacije potaknulo bi ih se da se redovito bave plivanjem i drugim sportskim aktivnostima. Ovim putem pozivaju zainteresirane da se jave na brojeve telefona 098/573-044 (Sandra Vaser) ili 095/500 5266 (Ivia Trupković)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije