REKORDNIH 36 seniorskih ekipa na 3. klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele

Tradicionalnim ždrijebom skupina održanim jučer (petak 15. prosinca) u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću najavljen je skori početak 3. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele.

Ovogodišnje izdanje turnira koje okuplja najbolje međimurske nogometne klubove imat će rekordnih 36 seniorskih ekipa, a kako kažu organizatori Međimurski nogometni savez i NGC ATON sve je spremno za početak još jednog nogometnog uzbuđenja.



Kratkim filmom okupljeni predstavnici klubova podsjetili su se na najbolje trenutke prošlogodišnjeg turnira, a direktor ATON-a Stevo Tkalčec pritom je izrazio zadovoljstvo što se ovaj prekrasan turnir održava treći puta za redom. ‘Turnir ima sve veći značaj u našem kraju i ima interesa klubova izvan naše županije da se pridruže. No, mi želimo da ovo ostane međimurski turnir, da na njemu ostanu naše ekipe, za koje igraju međimurski nogometaši’, poručio je.



Predsjednik Nogometnog saveza Međimurja Mato Kljajić vjeruje u još jednu dobru nogometnu priču. ‘Iza nas su dva uspješna turnira koja su bila fantastična, a nema razloga da ovaj treći ne bude i bolji.

Ima dosta prijavljenih ekipa, očito je da ljudi vole dolaziti u ATON i sigurno će to biti prekrasno sportsko druženje na terenu, ali i na tribinama’, rekao je čelni čovjek međimurskog nogometa.



Tada je na scenu stupio tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović koji je uz pomoć simpatičnih hostesa izvukao skupine u pionirskom, veteranskom i seniorskom dijelu turnira. Svih 60 prijavljenih ekipa u tri kategorije borit će se za vrlo vrijedne nagrade.


Najbolja seniorska momčad uz 6.000 kuna dobit će i poklon bon u vrijednosti 15.000 kuna za nabavku sportske opreme. Drugoplasiranoj ekipi pripast će 5.000 kuna i garnitura vrhunskih dresova, a treća seniorska momčad morat će se zadovoljiti s 3.000 kuna, kosilicom i travom za nogometne terene.


Raspon nagrada kod veterana je 2.000 kuna za prvo, 1.000 za drugo i 500 za treće mjesto, dok će najbolja ekipa kod najmlađih dobiti komplet dresova. Drugoplasiranim pionirima pripast će torbe za cijelu momčad, a treći na turniru pionira kući će ponijeti 10 lopti.


Međimurski nogometaši, bogata ponuda jela i pića, igralište s umjetnom travom i mantinelama, vrhunski sportski objekt i izdašan nagradni fond veliki su mamac za posjetitelje pa će se sigurno ponoviti slika iz prošlogodišnjeg finala kada je u dvorani bilo preko 1500 gledatelja. Turnir započinje u subotu 23. prosinca i trajat će dva tjedna do 6. siječnja.



Aton limač kup

Uvertira 3. Klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele bit će drugi po redu ATON limač kup. Od utorka 19. do subote 23. prosinca bit će održano natjecanje najmlađih nogometaša u organizaciji Škole nogometa Međimurec-Sloboda , Škole nogometa Nedelišće i NGC Aton. Turnir će biti održan u pet dobnih skupina: U7, U8, U10, U12 i U17, u kojima će nastupiti ukupno 50-tak ekipa.Ulaz na sve utakmice ATON limač kupa je besplatan.

PARTNERI TURNIRA

Generalni pokrovitelj turnira: PROMMING d.o.o.
Zlatni pokrovitelji turnira: Drvotrade Nedelišće, Motoreni d.o.o. , Euroherc, Wustenrot tambena štedionica d.d., AMC Međimurje, Centrometal d.o.o.
Srebrni pokrovitelji turnira: Međimurske vode, Tegra d.d., Mesnica Mihalić, Međimurski dvori, Erste Banka, Pfeifer TTI, Rolete d.o.o., Bukal d.o.o., Printex d.o.o., Nenographics d.o.o., Studio P d.o.o., Uljara Poljoposavec Nedelišće, Elting d.o.o., Limex d.o.o., Alzas d.o.o., Carlsberg Hrvatska d.o.o.
Medijski pokrovitelji: Radio STUDIO M, Međimurske novine, eMedjimurje.hr, Međimurje list i Radio 105

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije