SPORTSKI VIKEND Rukometaši Preloga u Kupu dočekuju Varaždin

Rukometaši Preloga osvojili su međimurski Kup i u regionalnom natjecanju igraju s premijerligašem Varaždinom 1930. Susret se igra u nedjelju od 18:00 sati.

U odbojkaškoj Superligi susjedski derbi Kitro Varaždin – Centrometal igra se u subotu od 20:00 sati. U 2. ligi kod odbojkašica u subotu u 16:00 sati igraju Štrigova – Čazma, u derbiju u 17:00 sati Bjelovar – Kaštel te u 17:30 sati Nedelišće Elting – Ivanec.

Treće kolo 1. A lige u streljaštvu u Osijeku održava se u subotu . Natjecanje će se održati u sklopu međunarodnih turnira CHRISTMAS CUP 2017 / GRAND PRIX OSIJEK u Nastavno‐športskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku na elektronskim metama SIUS‐ASCOR. Natjecanje počinje od 8:30 sati zračnim pištoljem, a zračna puška je na rasporedu nakon 12:15 sati. Na temelju Kalendara natjecanja Hrvatskog streljačkog saveza 3. kolo 1. B hrvatske lige ISSF program u gađanju zračnom puškom i pištoljem 10m, održat će se u nedjelju na streljani SRC Mladost Čakovec.

Iz ATON-a Nedelišće pozivaju sve prijavljene klubove, navijače i ostale ljubitelje nogometa na javno izvlačenje skupina za 3. klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele koje će biti u petak 15. prosinca s početkom u 19:00 sati u (kafiću) Nacionalnom gimnastičkom centru ATON. Nakon izvlačenja slijedi druženje uz promo cijene pića i Tamburaški sastav Žice koji će atmosferu zagrijavati već od 18:30 sati. Dođite, pratite izvlačenje u živo i odlično se zabavite!

U desetom kolu 4. košarkaške lige od petka do nedjelje odigrat će se četiri susreta, a Grafičar 2 – Vindija je odgođeno na zahtjev Ludbrežana. Kolo večeras u petak u 20:30 sati otvaraju Kotoriba i Petrijanec. U subotu u 18:00 sati u dvorani 1. OŠ Čakovec od 18:00 sati igraju Čakovec Globetka – Vinica, dok od 19:00 sati igraju Rudar – Lepoglava. U nedjelju će još igrati Donji Kraljevec – Nedelišće od 17:00 sati.

Šahovski klub Dinamo Palovec uz pokroviteljstvo Općine Mala Subotica organizira općinski turnir u šahu Mala Subotica 2017. u nedjelju 17. prosinca s početkom u 10:00 sati u restoranu Fortuna Mala Subotica. A turnir je otvoreno pojedinačno seniorsko prvenstvo Male Subotice na kojemu mogu sudjelovati svi igrači iz zemlje i inozemstva. Tempo igre je 10 minuta po igraču za čitavu partiju. Igra se švicarski sustav u sedam kola, a najbolji će biti nagrađeni peharima. B turnir je otvoreno pojedinačno kadetsko prvenstvo Male Subotice na kojemu mogu sudjelovati svi igrači iz zemlje i inozemstva koji do 01.01.2017. godine nisu navršili 16 godina. Tempo igre je 10 minuta po igraču za čitavu partiju. Igra se švicarski sustav u sedam kola, a svi će biti nagrađeni medaljama. Ostale detalje pogledajte ovdje.

Čakovečki plivački klub organizira 2. memorijal Anto Dragić (tradicionalno međunarodno plivačko natjecanje 19. Božićni miting Čakovec) koji će biti održan u subotu na čakovečkim Gradskim bazenima Marija Ružić s početkom u 9:00 sati. Na 2. memorijalu očekuje se više od 300 plivačica i plivača iz 20-tak klubova iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske te je posljednje natjecanje na kojem se mogu isplivati norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske koje će biti održano u Rijeci 21.-23. prosinca.

Već sedmi put uzastopno Stolnoteniski klub Kos-Kotoriba je u subotu domaćin tradicionalnoga Turnira Djeda Božićnjaka iz programa Međimurskoga stolnoteniskog saveza. Mladi igrači i igračice će se natjecati u kategorijama limača i limačica (rođ. 2009. g. i mlađi), najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja (r. 2008. i 2008. g.), mlađih kadeta i mlađih kadetkinja (r. 2005. i 2006. g.) te kadeta i kadetkinja (r. 2003. i 2004. g.). Početak turnira u dvorani Osnovne škole Joža Horvat u Kotoribi je u 9.30 sati kada će djecu pozdraviti Djed Božićnjak, koji će ih darovati slatkim paketićima, a polufinalisti u svim kategorijama će biti nagrađeni i medaljama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije