OPĆINSKI TURNIR u šahu Mala Subotica 2017.

Šahovski klub Dinamo Palovec uz pokroviteljstvo Općine Mala Subotica organizira općinski turnir u šahu Mala Subotica 2017. u nedjelju 17. prosinca s početkom u 10:00 sati u restoranu Fortuna Mala Subotica.

A turnir je otvoreno pojedinačno seniorsko prvenstvo Male Subotice na kojemu mogu sudjelovati svi igrači iz zemlje i inozemstva. Tempo igre je 10 minuta po igraču za čitavu partiju. Igra se švicarski sustav u sedam kola, a najbolji će biti nagrađeni peharima.

B turnir je otvoreno pojedinačno kadetsko prvenstvo Male Subotice na kojemu mogu sudjelovati svi igrači iz zemlje i inozemstva koji do 01.01.2017. godine nisu navršili 16 godina. Tempo igre je 10 minuta po igraču za čitavu partiju. Igra se švicarski sustav u sedam kola, a svi će biti nagrađeni medaljama.

Prijave se primaju na dan odigravanja do 9,45 sati organizatoru Dragutin Srnec, tel 040 639 022, dragutin.srnec@gmail.com ili glavnom sucu Saša Stanković sasa.stankovic1@ck.t-com.hr. Kotizacija za A turnir je 40 kuna, za B turnir 30 kuna te je u nju uključen ručak.

Svaki natjecatelj obavezan je donijeti sa sobom digitalni šahovski sat. Za ostale informacije obratite se Dragutinu Srnecu 040 639 022 ili Slađani Cirkvenčić 099 594 1046 cirkvencic.sladana@gmail.com.

Za šahovske najave još ćemo dodati za kraj da će se početkom siječnja organizirati VI. Memorijalni turnir Damir Mavrin, a krajem siječnja IV. Otvoreno prvenstvo Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije