NAKON PORAZA od prvaka i dalje četvrti

Državni prvaci Mladost Ribola iz Kaštele kući su iz Nedelišća odnijeli sva tri boda u susretu s Centrometalom. A dobro su Međimurci otvorili utakmicu, vodili sredinom prvog seta 13:10. Tada dvije minute dekoncentracije domaćih igrača u napadu donijelo je prednost Kaštele od 15:13. Do kraja seta se uglavnom igralo poen za poen. Mogao su domaći izjednačiti već kod 17:17, ali servis Jurasa na crtu suci sude kao aut na sugestiju domaće linijske sutkinje. Od 23:22 za goste svi igrači su prošli u napadu i završava 25:23.

Drugi set opet je dobro otvorio Centrometal, poveo 9:6. I u tom periodu primjedbe domaćih na dvije odsuđene lopte oko crte. Sredinom seta pala je koncentracija domaćih na prijemu, gosti su to iskoristili i poveli sa tri poena prednosti. To su održavali do završnice, završilo je 25:20.

Treći set Kaštelani su krenuli mnogo bolje i poveli 8:3. U nastavku seta održavali su prednost od tri do pet poena i s 25:19 dobili i ovaj set.

Gledano cijeli susret gosti su bili bolji u servis poenima 8:4, u blok poenima 11:5 i to je presudilo. Najviše poena kod domaćih je osvojio Vincek 13, a kod gostiju Šestan 15.

Usprkos porazu Centrometal je i nadalje na odličnom četvrtom mjestu na tablici s 13 bodova. Zadnju ovogodišnju utakmicu igraju u susjednom Varaždinu protiv Kitro Varaždina koji se nalazi na posljednjem osmom mjestu Superlige sa svega dva boda. Utakmica se igra u nedjelju u 18:00 sati u dvorani na Dravi. Bez obzira na stanje na tablici bit će ovo otvoren susret i iz črečanskog kluba pozivaju svoje navijače da bodre svoju momčad na ovom važnom susretu.

CENTROMETAL – MLADOST RIBOLA KAŠTELA 0:3 (23, 20,19)
Dvorana NGC Aton, gledatelja 100
Suci: Bingula. Pihler (oba Zagreb)
Centrometal: Bogdanović 12, Marciuš, Vincek 13, Kurteš, Gotal 1, Juras 7, Vuk, V.David, Palinkaš 5, Komosar 7, M.David, Kopačević, K.Novak, I.Novak (treneri Kirić i Novak)
Kaštela: Višić 4, Perić 4, Kulušić 4, Giljanović 11, Glaurdić, Cikojević 10, Šestan 15, Melvan, Pervan, Ruiz, Ščerbakov, Bašić (trener Rančić)

U 8. kolu 2. lige kod odbojkašica porazi naših ekipa. Čazma je pobijedila Nedelišće Elting 3:0, Bjelovar je bio bolji od Štrigove 3:0. U nedjelju u 17:30 sati igraju Kaštel i Brcko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije