ZRINSKI slavio u Rijeci kod Zameta

U susretu Prve hrvatske rukometne lige za žene Zrinski iz Čakovca je pobijedio u Rijeci Zamet 31:28. Čakovčanke su u četiri dana imale dva gostovanja u kojima su ostvarile dvije pobjede.

U Rijeci su zrinskice bolje krenule u susret i povele 5:8. Prednost do poluvremena raste i na odmor se odlazi rezultatom 14:20.



Loš ulazak naše ekipe u drugo poluvrijeme, domaćin radi seriju pet uzastopnih golova i vraća se u susret kod rezultata 19:20. Čakovčanke se opet odvajaju kod 21:24, ali je ubrzo 23:24.

Naša ekipa opet bježi na 24:27 deset minuta prije kraja i više ne daje prigodu domaćinu da se približi i ugrozi pobjede. Na kraju je Zamet poražen od Zrinskog 28:31.

U čakovečkim redovima daleko najefikasnija je bila Gavrić s 11 golova, slijede Grubišić i Vukojević 6, Lukić 4, Car 2, Šestak i Resman 1. Na golu 6 obrana Žvorc i 3 Kozjak.



Nakon susreta trener Čakovčanki Goran Mrđen je rekao: ‘Odlično prvo poluvrijeme, a u drugom smo platili danak ritma utakmica subota – srijeda i zbog kratke klupe, gdje još mlađe igračice nisu u situaciji donositi rezultat u bitnim trenucima, fizički smo dosta pali. Ali posložili smo se i mirno utakmicu priveli kraju i osvojili dva jako važna boda.’

Ovo je bio susret 12. kola nakon kojeg Čakovčanke imaju učinak od 13 bodova sa 6 pobjeda, jednim remijem i 5 poraza. Tablica je vrlo zgusnuta pa treba sačekati ostale rezultate da vidimo gdje se Zrinski smjestio između treće i devete pozicije. Naredno 13. kolo igra se 3. veljače iduće godine kada će Zrinski ugostiti Umag i to će biti kraj prvog dijela prvenstva. U srijedu 13. prosinca igrat će se kup susret s Pitomačom u 20:30 sati u Čakovcu.

Kod rukometaša u 2. ligi Nedelišće je kod kuće poraženo od druge ekipe Dubrave 30:35, dok je Čakovec slavio u gostima kod Dugog Sela 42:30. U 3. ligi u nedjelju u 14:30 sati u Atonu Čakovec 2 dočekuje Marof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije