3, 2, 1… KREĆE Urban fit challenge Fitness studija ‘Urban fit’

URBAN FIT CHALLENGE TEAM

U moru prijava, pomnim odabirom, izabrane su četiri kandidatkinje za nimalo laku bitku zvanu URBAN FIT CHALLENGE.

Marijana Varga, 44 godine, 173 cm, 142,5 kg

Marina Panić Kalšan, 34 godine, 160 cm, 101,3 kg

Mateja Šantl, 23 godine, 165 cm, 116,6 kg

Vlatka Buvač, 39 godina, 178 cm, 104,9 kg

URBAN FIT CHALLENGE do posljednjeg je detalja osmišljen program prehrane i treninga. Rezultati su zajamčeni.

O prehrani kandidatkinja brinut će certificirana nutricionistica, Kristina Gita Kavran VLASNICA Centra zdravlja KAGIRA.

Nutricionistica, terapeutkinja, savjetnica Kristina Gita Kavran, Centar zdravlja KAGIRA

Cilj URBAN FIT CHALLENGEA je kod kandidatkinja stvoriti zdrave prehrambene navike koje će ih naučiti kvalitetnom i uravnoteženom načinu prehrane s obzirom na njihov tip, a sve s ciljem postizanja ravnoteže u organizmu.

Prehrana će biti prilagođena svakoj kandidatkinji ponaosob, vodeći se pritom postulatima zdrave i uravnotežene prehrane. Dobro je znano da individualni načini prehrane mogu biti korisni ali jednako tako i štetni za organizam, ne vode li se stručno.

Pravilna i uravnotežena prehrana podrazumijeva optimalan unos hranjivih tvari (nutrijenata) i što je još važnije izvrsnu apsorpciju svih hranjivih tvari.

U medijima je prisutno mnoštvo reklama koje zagovaraju drastične dijete i brz gubitak težine, no činjenica je kako se iz organizma prvo smanjuje voda i mišići, dok masno tkivo ostaje.

Cilj je URBAN FIT CHALLENGEA kandidatkinje naučiti uživati u hrani bez gladovanja, osiguravajući im pritom sve potrebne nutrijente.

U URBAN FIT CHALLENGEU FITNESS STUDIJA URBAN FIT kandidatkinje očekuju i individualizirani programi treninga koje će provoditi stručni tim certificiranih trenera Tomislava i Kristijana.

Tomislav Debelec, vlasnik i voditelj Fitness studija Urban Fit

Kristijan Bizek, trener Fitness studija Urban Fit

Želja URBAN FIT CHALLENGE TEAMA je potaknuti tijelo da dodatno troši kalorije, i istovremeno ubrzati njegov metabolizam kako bi bolje iskoristilo energiju koja se krije u potkožnom masnom tkivu. Uz gubitak toliko svima mrskog masnog tkiva, gradit ćemo i mišićnu masu jer mišići su najveći potrošači energije.

Sami treninzi će se bazirati na razvoju jakosti, kardiorespiratnog fitnesa, mišićne izdržljivosti i to prema trenutnom kondicijskom i zdravstvenom stanju kandidata.

Cilj je kod kandidatkinja, uz sam gubitak masnog tkiva, funkcionalnim treninzima osnažiti tijelo, te postići da se bolje i sretnije osjećaju u svakodnevnom životu.

Cilj URBAN FIT CHALLENGEA je edukacija kandidatkinja kako bi se i poslije samog izazova znale kvalitetno i zdravo hraniti. Naučiti ih pravilnu tehniku izvođenja određenih vježbi kako bi i budućnosti znale same i trenirati.

Naravno kroz cijeli izazov namjera je i široj populaciji pokazati na koji se način mogu postići željeni ciljevi bez previše odricanja u hrani i bez iscrpljivanja organizma treninzima.

Želja je tima URBAN FIT CHALLENGEA pratiteljima prikazati kako na realan i zdrav način, i sami mogu poboljšati svoj zdravstveni status te se predivno osjećati u vlastitom tijelu i životu općenito.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije