ZRINSKICE slavile u Dugom Selu

U zaostalom susretu 10. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene Zrinski je slavio u gostima kod Dugog Sela 34:30. Čakovčanke odlično ulaze u susret i u 15. minuti imaju veliku prednost 11:5. Po poluvremena prednost raste na 21:13.

I u drugom dijelu potpuna dominacija Čakovčanki i ne dopuštaju domaćinu da se rezultatski približi. U 40. minuti je 25:18 i u 50. minuti 31:26. Pri kraju susreta domaće rukometašice smanjuju rezultat, ali ne ugrožavaju konačnu čakovečku pobjedu 34:30.

U redovima Zrinskog tri igračice su postigle sedam golova: Tea Grubišić, Lea Vukojević i Ana – Maria Gavrić. Slijedi sa 6 golova Dora Lukić, po 3 Ena Car i Viktorija Šestak te gol Ire Resman.

Nakon susreta čakovečki trener Goran Mrđen je rekao: ”Odlična igra u prvom poluvremenu, u drugom nismo najbolje reagirali na flaster te je pred kraj uz pad snage uslijedilo nekoliko promašenih zicera. Golmanice odlične, u prvom poluvremneu Kozjak, a u drugom Žvorc su uhvatile nekoliko ključnih lopti.’

S nova dva boda Zrinski je na 8. poziciji s 11 bodova. Iza vodećeg dvojca Podravke i Lokomotive koji imaju 20 i 18 bodova je velika gužva i vrlo izjednačena borba klubova: Koka, Zamet i Split imaju po 13 bodova, Sesvete i Bjelovar 12 te Zrinski i Umag 11 bodova. Za kraj jesenskog dijela polusezone slijedi gostovanje kod Zameta u subotu u 17:00 sati pa u srijedu 13. prosinca kup susret s Pitomačom u 20:30 sati u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije