VIKEND utakmice MRK Čakovec

Seniori MRK Čakovec u 12. kolu 2. HRL Sjever nakon teško ostvarene pobjede protiv RK Zagorica u subotu dočekuju prvoplasiranu ekipu RK Ivančica Ivanec.

Nakon 11. kola MRK Čakovec nalazi se na 7. mjestu s 12 bodova, a gosti na 1. mjestu s 18 osvojenih bodova tako da ih opet očekuje težak protivnik i zanimljiva utakmica. Još jedna utakmica u kojoj igrači domaćih trebaju dati sve od sebe te ozbiljnim pristupom i zalaganjem, od prve do posljednje minute, osigurati ostanak bodova u Čakovcu.

Utakmica se igra u subotu, 2. prosinca s početkom u 18:00 sati u sportskoj dvorani nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću te se ovim putem odgovornim osobama Atona zahvaljuju na suradnji i odobrenju da utakmicu igraju u njihovoj predivnoj dvorani.

DRUGA EKIPA KOD IVANSKE

Druga ekipa kluba, koja se pod trenerskom palicom Antonia Anđela natječe u 3. HRL Sjever, nakon domaće pobjede nad RK Daruvar, ove subote putuje na gostovanje u Ivansku kod istoimenog kluba.

Nakon 8. kola naši mladići nalaze se na odličnom 4. mjestu tablice s 11 osvojenih bodova, dok su domaćini drugi na tablici s 14 osvojenih bodova i konkurenti su za osvajanje prvenstva te plasman u višu ligu.

MLAĐI KADETI U BJELOVARU

Pred mlađim kadetima, rođenim 2002/2003 četvrti je krug natjecanja u kojem će u subotu u Bjelovaru snage odmjeriti s ekipama iz Bjelovara i Čazme.

Nakon tri odigrana kruga naši mladići nalaze se na 7. mjestu tablice sa 6 osvojenih bodova, ekipa RK Bjelovar nalazi se na 4. mjestu s 10 osvojenih bodova, a ekipa Čazme na 10. mjestu tablice s 2 osvojena boda.

Sigurni smo da će naši dječaci ovog puta prikazati ozbiljnost u pristupu i ambiciju za pozitivnim rezultatom, a nakon čega ne bi smjeli izostati novi vrijedni bodovi.

I DJEČACI B U BJELOVARU

Dječaci B pod trenerskom palicom Daria Varge također ove subote putuju u Bjelovar gdje će igrati protiv prve i druge ekipe domaćina, RK Bjelovar.

Nakon četiri odigrana kruga naši mladići nalaze se na 2. mjestu tablice sa 16 osvojenih bodova, ekipa RK Bjelovar 1 nalazi se na 3. mjestu s 14 osvojenih bodova, a druga ekipa domaćina na 14. mjestu s 2 osvojena boda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije