MUNIVRANA srušio Čepin, Nedelišće lider

U 14. kolu 3. HNL istok Međimurje je pobijedilo Čepin 1:0. Čakovčani su dominirali tijekom cijelog susreta, stvarali prigode, imali brojne prigode, ali nikako do gola. Već u 4. minuti nakon igranja rukom Međimurje ima kazneni udarac, no kapetan Režić pogađa stativu. Susret je riješio Mario Munivrana u 60. minuti kada je primio dobru loptu od Hlišća, sam izašao pred vratara Kordića koji je prizemnu loptu uspio dirnuti, ali je ona ušla u mrežu za tri boda domaćina.


Nakon susreta Munivrana nam je rekao: ‘Gol je postignut špicom. Kad ne ide onda je i ovako dobro da uđe. Od početka je bila jednosmjerna utakmica, dečki su pokazali karakter, bili smo strpljivi i čekali smo svoje prilike. Lopta nije htjela u gol, ali jedna je dovoljna za tri boda. Ovo se očekivalo od nas, pobjeda doma, sad idemo u Đakovo po tri boda, ne krijemo svoje ambicije, i želimo završiti jesensku polusezonu na pravi način.’

3. HNL istok: subota Međimurje – Čepin 1:0.

4. HNL: Nedelišće lider

U Svetom Martinu na Muri Polet i Sloga Čakovec odigrali su 2:2. Poluvrijeme je bilo 1:0. Slogaši se vraćaju na 1:1 pa Polet ima prednost 2:1. Tako je sve do sudačke nadoknade kada u prvoj minuti produžetka Sloga izjednačuje na 2:2 i tako ostaje.

Polet (SMnM) je primio gol od Sloge (Č) u sudačkoj nadoknadi


Nedelišće je golovima u prvom dijelu pobijedilo Slobodu Slakovec 2:1. Nedelišće je novi lider s 32 boda, Polet ima bod manje uoči posljednjeg jesenskog kola.

Nedelišće je prvo na tablici


Mladost Komet i Podravina su odigrali 2:2. Naša ekipa je povela u prvom dijelu 1:0, u nastavku je imala i 2:0, ali gosti s dva gola dolaze na 2:2 i svakome ide po bod.

Mladost Komet je propustila dva gola viška


4. HNL: subota Polet (SMnM) – Sloga (Č) 2:2, Nedelišće – Sloboda (S) 2:1, Mladost Komet – Podravina 2:2, nedjelja u 13:30 sati Dinamo (D) – Rudar, Pušćine – Plitvica, Jalžabet – Međimurec, Nedeljanec – Zelengaj, Novi Marof – Bednja.

1. ŽNL: Palovčani sve riješili u prvom dijelu

U Palovcu je Dinamo pobijedio Hodošan 4:1. Već je poluvrijeme bilo 4:0.

Palovčani su pitanje pobjednika riješili u prvom poluvremenu


Omladinac (NSR) je bio bolji od Poleta (P) 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Omladinac (NSR) je upisao domaće bodove


U Macincu bez golova, Centrometal i Trnava su završili 0:0.

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – Hodošan 4:1, Omladinac (NSR) – Polet (P) 2:1, Centrometal – Trnava 0:0, nedjelja u 13:30 sati Graničar (K) – Sokol, BSK – Galeb, Jedinstvo (GM) – Sloga (Š), Mladost (SM) – Podturen i Naprijed – Spartak.

2. ŽNL – skupina A: nedjelja u 13:30 sati Croatia – Budućnost (M), Dubravčan – Jedinstvo (NSD), Omladinac (DS) – Radnički, Mladost (I) – Budućnost (P), Vidovčan – Jadran, Mladost (D) – Dubrava, Drava (K) – Kraljevčan 38 i Borac (T) – ČSK.

2. ŽNL skupina B: Nova pobjeda Bratstva iz Savske Vesi

Bratstvo iz Savske Vesi s jednim golom u svakom poluvremenu pobijedilo je Donjeg Koncovčaka 2:0. U prvom dijelu strijelac je bio Zanjko, a u drugom Ričko.

Po gol u svakom poluvremenu za novu pobjedu Bratstva iz Savske Vesi


U susjedskom derbiju Šenkovec i Hajduk Brezje završili su 1:1. Mreže miruju u prvom dijelu, a Brezovčani su poveli u nastavku. Domaćin poravnava i na kraju svakome po gol i bod.

2. ŽNL – skupina B: subota Bratstvo (SV) – Donji Koncovčak 2:0, Šenkovec – Hajduk (B) 1:1, nedjelja u 13:30 sati Zasadbreg 77 – Strahoninec, Pobjeda – Mura, Venera – Bratstvo (J), Plavi (Pek.) – Hajduk (Š), Omladinac (M) – Mali Mihaljevec i Trnovec – Sloboda (M).

1. HNL žene: Susreti u nedjelju

U 1. HNL za žene naši klubovi imaju nedjeljna gostovanja. U derbiju začelja Trnava je gost Marjanu u Splitu od 15:00 sati na pomoćnom igralištu Hajduka s umjetnom travom. U 13:30 sati Katarina Zrinski gostuje kod Agrama.

1. HNL žene: nedjelja u 15:00 sati Marjan – Trnava, u 13:30 sati Agram – Katarina Zrinski.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije