STOLNOTENISKI vikend

Utakmicama 7. kola u subotu se nastavlja prvenstvo u HEP Superligi. Igračice Hodošana od 17 sati u dvorani u Ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu igraju protiv istoimene ekipe. Varaždinke su u dosadašnjem dijelu prvenstva dobile četiri utakmice, a izgubile samo od Dra. Časla pa su protiv naše ekipe apsolutne favoritkinje. Za njihovu za ovu sezonu ojačanu ekipu igraju dvostruka državna prvakinja Petra Petek i sestre Bojana Poljak i Ivana Malobabić, a s tim su sastavom kandidatkinje i za finale doigravanja, što je njihov predsjednik nedavno i najavio. Zbog toga igračice Hodošana ovu utakmicu mogu igrati bez opterećenja i iskoristiti je kao dobar trening za nastavak sezone.

1. HL istok (M), 5. kolo: Kos-Kotoriba i Mihovljan u S. Brodu i Požegi, MSTC Čakovec i Putjane domaćini Mladosti iz Petrinje

Nakon jednoga vikenda stanke u subotu se nastavlja prvenstvo u 1. Hrvatskoj ligi istok. Igrači Kos-Kotoribe i Mihovljana gostuju u Slavonskom Brodu gdje im je domaćin Graničar te u Požegi, a MSTC Čakovec i Putjane su domaćini Mladosti iz Petrinje. Za naše će ovo biti interesantno kolo, jer Kotoripčani, žele li se izvući iz opasne zone, bi protiv Graničara, koji isto kao i oni u prva četiri kola još nije pobijedio, trebali tražiti bodove, koji ne bi smjeli biti upitni za Mihovljan. Nepobjediva za naše predstavnike nije niti Požega, koja je u ovo prvenstvo loše startala i ima samo pobjedu protiv Graničara.

U Čakovcu pak će se u subotu rješavati vrh tablice, jer Petrinjci na svom kontu imaju sedam pobjeda u sedam odigranih utakmica. Bez poraza je i naš MSTC Čakovec, a samo jednu utakmicu, protiv MSTC-a, su izgubile Putjane pa će ove utakmice biti za ljubitelje stolnog tenisa prava poslastica. Utakmica Putjane – Mladost na rasporedu je u 11, a MSTC Čakovec – Mladost u 16 sati.

1. HL istok (Ž), 5. kolo: Mihovljan i Šenkovec dočekuju Požegu, GSTK Prelog u Koprivnici i Bjelovaru

U subotu će u punom pogonu biti i naše ekipe u 1. Hrvatskoj ligi istok za igračice. U goste Mihovljanu i Šenkovcu dolazi Požega, koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva dobila i izgubila po dvije utakmice. Protiv Požežanki naše su predstavnice favoritkinje i njihove pobjede ne bi smjele doći u pitanje. Utakmica u Mihovljanu na rasporedu je u 11, a u Šenkovcu od 17 sati. Mladi sastav GSTK Preloga gostuje Koprivnici i kod Kul Ponga u Bjelovaru.

Uspješnije u prva četiri kola su Koprivničanke, koje na svom kontu imaju tri pobjede i tri poraza, dok su mlade Bjelovarčanke do sada savladale samo pomlađeni Vodovod u Osijeku, a izgubile ostalih pet odigranih utakmica. Naše igračice igrački su neiskusnije i od jednih i od drugih pa će im glavni zadatak biti stjecanje iskustva, a ukaže li se prilika uhvatiti i koju pobjedu.

Međimurske lige MN: U subotu je na rasporedu 7. kolo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije