RUKOMET Poraz Čakovca kod Preloga

U nedjelju u Prelogu odigralo se 8. kolo II. HRL sjever između RK Prelog i MRK Čakovec. Od samog početka Čakovčani su loše ušli u igru. Previše promašaja, izgubljenih lopti kao i lošu suradnju u obrani igrači Preloga koriste te na poluvrijeme odlaze s rezultatom 22:11. U drugom dijelu utakmice ništa se nije promijenilo. Prelog održava razliku i na kraju odnosi pobjedu rezultatom 38:26. Vjerujemo da je to bio samo loš dan za Čakovčane te da će već u sljedećem kolu protiv ZG-Dubrave pokazati pravu igru.

REMI S ILOVOM

U subotu u dvorani Graditeljske škole Čakovec odigralo se 5. kolo 3. HRL Sjever između MRK Čakovec 2 i RK Ilova. I ovog puta kadeti Čakovca pokazali su koliko su rukometno sazrijeli. Započeli su utakmicu čvrstom obranom i odličnim napadom te na poluvrijeme otišli rezultatom 23:19, početkom drugog poluvremena Čakovčanima pada koncentracija te ih iskusna ekipa Ilove dostiže i prelazi u vodstvo. Nekoliko minuta prije kraja rezultat je bio 34:37 za Ilovu, nakon čega Čakovčani timskim radom dolaze do izjednačenja i uzimaju vrijedan bod. Utakmica je završila 37:37.

Za MRK Čakovec nastupili su: Hamer, Želježnjak, Vaser (1), Hozjan (10), Čapalija (3), Hozmec (6), Škoro, Ninić, Lukman (2), Mihalic (1), Horvat (14). Trener: Antonio Anđel.



DVIJE POBJEDE U KRIŽEVCIMA

Četvrto kolo Hrvatske rukomete lige za dječake A rođene 2004./2005. odigrano je u Križevcima ovaj vikend. Mladići MRK Čakovca susreli su se s RK Trnovec i RK KTC, ekipama koje su prošle godine bile pri dnu tablice . Bez previše problema Čakovčani su zabilježili dvije nove pobjede. U utakmici s RK Trnovec bili su bolji od samog početka te je razlika u kvaliteti vidljiva i u rezultatu na kraju utakmice , koji je bio 10:35 u korist Čakovčana. U drugoj utakmici također su bili bolji mladići iz čakovečkog kluba te pobijedili rezultatom 19:13.

Priliku za igru dobili su svi igrači. Za MRK Čakovec pod vodstvom trenera Davora Varge zaigrali su: Luka Tkalčec, Jakov Kovaćević, Hugo Mađarić, Jakov Sanjković, Jura Egon Juranić, Edi Kralj, Alex Solarić, Grga Pavlic, Blaž Lukša, Mislav Krauthacker, Ivan Patrik Pintarić, Josip Blažona, Paolo Žignjić i Vito Horvat.



VRIJEDNE POBJEDE U PRELOGU

U trećem kolu 1. HRLDB Sjever igranom u Prelogu odigrana su dva susreta protiv GRK Varaždin i RK Ivančica Ivanec. U prvoj utakmici protiv GRK Varaždin dobar početak te vodstvo 7:3. Ipak se Varaždinci konsolidiraju i uz greške Čakovčana sustižu rezultat 9:9. Poveo je RK Varaždin 17:15 i izgledalo je da će uspjeti pobijediti. Ipak uz nekoliko obrana vraća Čakovec rezultat u svoju korist te na kraju pobjeđuje 22:21 puno teže nego što je bilo očekivano. Ali zato je u drugoj utakmici protiv favorizirane ekipe RK Ivančice iz Ivanca koja je prošlu sezonu završila bez poraza, uz efikasnu igru u napade te odličnu obranu, uz brojne vjerne navijače velika pobjeda 31:24.

Naši su se dečki iskupili za slabiju igru u prvoj utakmici te velikom borbenošću i željom prikazali izvrsnu igru. Čestitke igračima uz napomenu da je zaslužena pobjeda bez ikakvih upitnika, ali i obaveza da se i dalje kvalitetno trenira i shvati da će i nas ostale ekipe željeti pobjeđivati kao što to Čakovčani uspijevaju. Nastupili su: Ninić , Hozmec, Varošanec, Mikulić, Šoltić, Malašić, Mavrek, Novak, Čapalija, Radek, Kostel, Dokleja, Topolko, Šafarić, Ladić, Vuri F., Vuri D., Mlinarić, Žerjav. Treneri: Dario Varga i Davor Varga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije