STOLNI TENIS Srebro i dvije bronce veteranki Mihovljana u Ljutomeru

Nekolicina međimurskih stolnoteniskih majstora veteranskih kategorija sudjelovalo je na 15. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Ljutomera, a veteranke Mihovljana kućama su se vratile i s odličjima. Za kategorije do 40 te od 40 do 60 godina nije bilo dovoljno prijava pa su ove dvije kategorije spojene u jednu u kojoj su prijavljene igračice igrale bod sustavom, ali su se nagrade dijelile za svaku kategoriju posebno.

U takvom kolopletu Vesna Wrana je osvojila drugo, a Gordana Antončić treće mjesto za veteranke od 40 do 60 godina iza najmlađe među njima, Samoborke Jasne Šinko. Đurđica Zver je igrala u kategoriji veteranki starijih od 60 godina i bila treća iza Zagrepčanke Vesne Perhoć, rođene Čakovčanke, koja je tu i naučila stolni tenis, te Jasne Šebjanič Pupis iz Postojne.

U muškoj konkurenciji njihov klupski kolega Dražen Bubek nije prošao kvalifikacije kategorije od 50 do 60 godina, ali je zato bio prvi u utješnoj skupini igrača, koji su bili treći i četvrti u kvalifikacijskim skupinama. Među igračima od 40 do 50 godina nastupao je peti Mihovljančan Davorin Labazan te član STK Čakovca Danko Šimon, koji je bio drugi u svojoj kvalifikacijskoj skupini i u završnici dogurao do četvrtfinala.

Inače naši veterani su redoviti gosti ovoga turnira na kojemu uz igranje sreću poznanike iz mlađih igračkih dana i, dakako, stječu nove prijatelje, zaljubljenike u stolni tenis.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije