ZRINSKICE prve na 1. međunarodnom turniru Molve kup

>> ZRINSKICE prve na 1. međunarodnom turniru Molve kup

U subotu je održan 1. Međunarodni turnir Molve kup 2017. na kojemu je sudjelovalo 20-ak ekipa iz Hrvatske i BIH. Na turniru su sudjelovale ekipe Ženskog rukometnog kluba Zrinski Čakovec.



SUPER MINI RUKOMET

U skupini B zrinskice su odigrale tri utakmice (RK Đurđevac, ŽRK Garešnica, Rugvica 2). Upisale su jednu pobjedu protiv ekipe Rugvica 2 te im je ta pobjeda bila dovoljna da idu u daljnje natjecanje (četvrtfinale) gdje ih je čekala utakmica protiv tradicionalno jake ekipe RK Podravke u kojoj su poražene i time su završile svoj nastup na turniru.

Za većinu djevojčica ovo je bilo prvo natjecanje, prve utakmice, pali su i prvi pogoci, bilo svega što čini ovu igru zanimljivom. Dakle, na fotografijama ćete upoznati novu budućnost našega kluba, a one su: Hana P., Rahela, Tara, Nela, Lucija, Simona, Kristina, Ivana i Josipa. Nedostajala je najmalađa Lorena koja je ovo natjecanje propustila radi bolesti te joj želimo brzo ozdravljenje.



MINI RUKOMET

Već treću sezonu zajedno treniraju i natječu se Laura, Hana V., Mia, Ana, Gabrijela, Viktorija, a odnedavno i Nika. One su ove godine već dokazale da spadaju u sam vrh hrvatskog mini rukometa što su i ovaj put potvrdile. U konkurenciji šest ekipa pobjeđivale su redom slijedeće ekipe: ŽRK ČAZMA 21:6, RK ĐURĐEVAC-roze 16:5, RK ĐURĐEVAC-bijele 19:2, ŽRK DUBICA (BIH) 10:8 i na kraju RK GAREŠNICA 9:4. Pet utakmica, pet pobjeda i uvjerljivo uz gol razliku 49, osvojile prvo mjesto u kategoriji mini rukometa na 1. Međunarodnom turniru Molve kup 2017.

Konačni poredak:
1. ŽRK Zrinski Čakovec
2. ŽRK Dubica
3. RK Garešnica

Organizator je osigurao i nagrade za najbolje:
– najbolja golmanica: Asja Bečirspahić (RK Garešnica)
– najbolji strijelac: Tea Burazor (ŽRK Dubica)
– najbolja igračica: Gabrijela Novak (ŽRK Zrinski)

Najbolja petorka: Viktorija Novak i Laura Golubić (Zrinski), Katarina Gajić (Dubica), Petra Radak (Garešnica), Lorena Modrić (Čazma). Čestitamo našim djevojčicama i ostalim ekipama na dobrim igrama.

Djevojčice su na turniru vodile trenerice Ljubica Vrbančić i Tena Horvat te donosimo njihov kratki pregled na turnir: ‘Ponosni smo na sve naše djevojčice, posebno na naše najmlađe, 2008. godište i mlađe, jer je bilo puno odličnih poteza, lijepih golova, obrana… Turnir u Molvama je još jedno iskustvo, jer su djevojčice odigrale svoje prve minute. Uočene greške će se na treninzima popraviti te je potrebno još više raditi. Djevojčice su se odlično zabavile i do idućeg turnira će biti još bolje. Idući turnir je 16./17. prosinca u Zagrebu-Veliki Gorici u organizaciji RŠ Vučići. I na kraju zahvaljujemo roditeljima djevojčica na navijanju s tribina i na tehničkoj podršci oko turnira.’



INFORMACIJE za zainteresirane djevojčice i roditelje koji se žele priključiti treninzima mini rukometa i rukometa: Kako se na radu s djecom temelji uspjeh svakog kluba tako i ŽRK Zrinski ove godine kreće s prikupljanjem i animacijom najmlađeg godišta školskog uzrasta, 2009. i 2010. godišta.
Isto tako upisuju se djevojčice rođene od 2004. do 2010. godine, a dodatne informacije dostupne su na Facebook stranici te preko maila ili telefona koji su navedeni ispod.
https://www.facebook.com/zrk.zrinski.cakovec/
referada@ets.hr
– +385 91 579 3364 sportska direktorica kluba Ljubica Vrbančić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije