KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Pobjede Dinama (D), Pušćina i Međimurca

U Domašincu je Dinamo pobijedio Podravinu 2:0. Prvi dio bez golova, ali s dvije prisilne izmjene domaćina nakon ozljeda. U nastavku gol za 1:0 postiže Krznar iz kaznenog udarca u 81. minuti te isti igrač potvrđuje pobjedu pet minuta prije kraja.

Novo slavlje Dinama u Domašincu


Pušćine je bilo bolje od Jalžabeta 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:0 golovima Bosilja i Punčeca. Gosti su smanjili, no naši nogometaši postižu još dva gola, strijelci su bili Petrić i Kocijan, za sigurnu pobjedu te propuštaju još niz dobrih prigoda. Kako nam je rekao domaćin po teškom terenu je odigrana dobra i dinamična utakmica te prije svega vrlo fer bez kartona.

Nedeljanec je poražen od Međimurca 1:3. Naša ekipa je gubila u prvom dijelu 1:0, ali u nastavku golovima Yokoyame, Piškora i Tomokija bodovi idu Međimurcu.

Bednja je bila bolja od Rudara 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0. Goričanec je bio strijelac za Rudar u 58. minuti.


4. HNL: subota Polet (Sveti Martin na Muri) – Zelengaj 4:1, Nedelišće – Mladost Komet 4:2, nedjelja Sloga (Čakovec) – Sloboda (Slakovec) 0:2, Dinamo (Domašinec) – Podravina 2:0, Pušćine – Jalžabet 4:1, Bednja – Rudar 3:1, Nedeljanec – Međimurec 1:3 i Novi Marof – Plitvica (Gojanec).

>>> NULA MEĐIMURJA, četvorke Poleta (SMnM) i Nedelišća

>>> SLAKOVČANI slavili u Čakovcu

1. ŽNL: Spartak slavio u Belici

Sokol je kod kuće bio bolji od Galeba 2:0. U Kotoribi pobjeda Graničara nad Trnavom 5:1 s dva gola Čižmešije i Kosa te jednim Ujlakija, dok je za goste smanjio Gudlin iz kaznenog udarca potkraj utakmice.

Kotoripčani su bili uvjerljivi


Omladinac (NSR) je pobijedio Podturen 2:1 golovima u drugom dijelu. Treba pohvaliti domaćina koji je izašao gostima u susret jer se utakmice u Novom Selu Rok inače igraju subotom, a sada su pristali igrati u nedjelju.

BSK je poražen kao lider od Spartaka 0:1. Gol je pao pri kraju utakmice, a kako nam je rekao domaćin golu je prethodila pogreška njihovog vratara i kriva procjena. Jedinstvo (GM) je preokretom pobijedilo Naprijed 3:1. Gosti su poveli, domaćin izjednačio i poluvrijeme je 1:1. U nastavku još dva gola domaćina za sva tri boda.

1. ŽNL: subota Dinamo (Palovec) – Polet (Pribislavec) 6:0, Hodošan – Sloga (Štrigova) 2:0, Centrometal – Mladost (Sveta Marija) 1:0, nedjelja Sokol – Galeb 2:0, Graničar (Kotoriba) – Trnava 5:1, Omladinac (Novo Selo Rok) – Podturen 2:1, BSK – Spartak 0:1, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Naprijed 3:1.

2. ŽNL skupina A: Dubravčan postignuo 14 golova

U Donjoj Dubravi kiša golova u susretu u kojemu je Dubravčan pobijedio Dubravu 14:0. Lideri ne posustaju i bilježe minimalne pobjede. Croatia je bila bolja od Radničkog 3:2, a Omladinac (DS) je poražen od Kraljevčana 1:2.

Gostujuća pobjeda Kraljevčana


Mladost (I) je poražena od ČSK-a 1:4. Vidovčan i Borac (T) završili su bez pobjednika 3:3. Mladost (D) je poražena od Drave (K) 3:4.

Jedinstvo (NSnD) je pobijedila Budućnost (P) 4:0 s dva gola u svakom poluvremenu. Budućnost (M) je porazila Jadran 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. domaćin je imao i dva gola prednosti pa su gosti smanjili.

2. ŽNL skupina A: nedjelja Croatia – Radnički 3:2, Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Budućnost (Podbrest) 4:0, Budućnost (Miklavec) – Jadran 2:1, Dubravčan – Dubrava 14:0, Omladinac (Držimurec Strelec) – Kraljevčan 38 1:2, Mladost (Ivanovec) – ČSK 1:4, Vidovčan – Borac (Turčišće) 3:3, Mladost (Dekanovec) – Drava (Kuršanec).

2. ŽNL skupina B: Sedmica Strahoninca, Mura i Bratstvo (J) neriješeno

U Hlapičini su Mura i lider Bratstvo (J) odigrali bez pobjednika 2:2. Posljednji Zasadbreg je poražen od Donjeg Koncovčaka 1:3. Kako smo čuli od domaćina imaju velikih problema s ozljedama pa su i danas dva igrača izašla s terena zbog ozljeda i trenutno je u klubu više igrača ‘van stroja’ nego ih je aktivnih.

Strahoninec je bio najuvjerljiviji i pobijedio je Hajduka (Š) 7:2. Pobjeda je poražena od Malog Mihaljevca 3:4. U susjedskom ogledu Venera i Hajduk (B) završili su bez golova 0:0.

Venera i Hajduk Brezje su odigrali dobrosusjedski miroljubivo


Plavi su bili bolji od Šenkovca 4:2, dok je Omladinac (M) poražen od Trnovca 2:3.

2. ŽNL skupina B: subota Bratstvo (Savska Ves) – Sloboda (Mihovljan) 1:0, nedjelja Zasadbreg 77 – Donji Koncovčak 1:3, Mura – Bratstvo (Jurovec) 2:2, Strahoninec – Hajduk (Štrukovec) 7:2, Pobjeda – Mali Mihaljevec 3:4, Venera – Hajduk (Brezje) 0:0, Plavi – Šenkovec 4:2, Omladinac (Mačkovec) – Trnovec 2:3.

3. ŽNL: Petarde Borca (DH) i Bratstva (P)

Otok i Parag odigrali su bez pobjednika 4:4. Paragu je ovo treći remi za treći bod u sezoni. Draškovec je pobijedio Vučetinec 4:0. Dinamo (Ž) i Drava (DM) završili su bez pobjednika 3:3.

Bratstvo (P) je pobijedilo Napredak 5:1. U Selnici je Mladost bila bolja od Međimurje – Čakovca 1:0. Lider Borac (DH) je ispratio Torpedo rezultatom 5:0.

3. ŽNL: nedjelja Otok – Parag 4:4, Draškovec-Geothermae – Vučetinec 4:0, Dinamo (Žiškovec) – Drava (Donji Mihaljevec) 3:3, Bratstvo (Preseka) – Napredak 5:1, Mladost (Selnica) – Međimurje-Čakovec 1:0 i Borac (Donji Hrašćan) – Torpedo 5:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije