STOLNI TENIS U 22. sezoni ponovo 67 ekipa

Započela je nova sezona u Međimurskim ligama Međimurske novine, 22. od obnove Međimurskoga stolnoteniskog saveza 1996./1997., u kojoj je, kao i u prethodnoj, u natjecanje uključeno 67 ekipa pa je ponovo formirano 6 liga s po 10 ekipa i sedma sa 7, u kojoj će se zbog manjega broja ekipa natjecanje odvijati trokružno. Iz prošlosezonskoga sastava odustale su 4 ekipe, ali je uključeno isto toliko novih pa je zbog toga došlo do izvanrednih napredovanja nekih ekipa u viši rang.

Oni ambiciozniji za novu su se sezonu i pojačali. Spomenimo prelaske u 1. ligi – Paule Markati iz Hodošana 1 u Putjane Brid i Stjepana Škode iz Kos-Kotoribe 2 u MSTC Čakovec 2, koje će pokušati oteti titulu prvaka ZEN-Šenkovcu 2, te Karla Jambora iz MSTC Čakovca u Čakovec 1, koji također očekuje bolje rezultate. U 2. ligi se dolaskom Predraga Vurušića iz Čakovca 4 osjetno pojačao GSTK Prelog 1, a u 3. ligi prava je najezda Varaždinaca pa je, uz one koji su već igrali u prošloj sezoni, Filip Čabrajec pristupio Čakovcu 2, a Igor Vesenjak Goričanu 1, dok je u 4. ligi dolaskom Nikole Magdalenića iz MSTC Čakovca svoje redove ojačao Zasadbreg.

>>> Stolnoteniske lige

Vaš izvjestitelj u svojoj trinaestoj uzastopnoj sezoni u ulozi voditelja i nadalje očekuje dobru suradnju s ekipama i ponašanje po propozicijama, kako bi se natjecanje odvijalo bez problema i zastoja. Doduše, već je u 1. kolu bilo nekih propusta, o čemu će ekipe biti upozorene na stranici Međimurskoga stolnoteniskog saveza, kako se oni u nastavku sezone ne bi ponavljali. Inače su u 1. kolu uspješniji bili gostujući sastavi, koji su zabilježili 17 pobjeda, 4 utakmice su završile neriješeno, a u 12 su bolji bili domaćini. Dosta visokih, pa i neočekivanih rezultata pojedinih igrača, znak je da su neki opet u sezonu krenuli nespremni, što su, na njihovu žalost, platili porazima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije