SPORTSKI VIKEND U subotu Jesenski kros

Atletski klub Međimurje poziva da se prijavite na tradicionalni Jesenski kros koji se svake godine održava u ‘jezeru’ uz Stari grad u Čakovcu. Natjecanje će se održati u subotu s početkom u 11 sati u prelijepom ambijentu čakovečkog parka, a na njemu mogu sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznici vrtića.

Međimurje u 10. kolu 3. HNL istok u subotu u 15:00 sati dočekuje Vukovar 1991. Međimurje je pri dnu tablice na 15. poziciji s 8 bodova, dok je Vukovar 3. sa 16 bodova.

U 10. kolu 4. HNL u subotu od 15:00 sati igraju Polet (SMNm) – Zelengaj i Nedelišće – Mladost Komet, u nedjelju u 10:00 sati Sloga (Čakovec) – Sloboda (Slakovec) te od 15:00 sati Dinamo (D) – Podravina, Pušćine – Jalžabet, Bednja – Rudar, Nedeljanec – Međimurec i Novi Marof – Plitvica (Gojanec).

U 1. ŽNL u subotu od 15:00 sati igraju Dinamo (P) – Polet (P), Hodošan – Sloga (Š) i Centrometal – Mladost (SM) te u nedjelju Sokol – Galeb, Graničar (K) – Trnava, Omladinac (NSR) – Podturen, BSK – Spartak, Jedinstvo (GM) – Naprijed.

U 2. ŽNL skupina A u nedjelju od 15:00 sati igraju Croatia – Radnički, Jedinstvo (NSD) – Budućnost (P), Budućnost (M) – Jadran, Dubravčan – Dubrava, Omladinac (DS) – Kraljevčan 38, Mladost (I) – ČSK, Vidovčan – Borac PMP i Mladost (D) – Drava (K).

U 2. ŽNL skupina B u subotu u 15:00 sati igraju Bratstvo (SV) – Sloboda (M), a u nedjelju Zasadbreg 77 – Donji Koncovčak, Mura – Bratstvo (J), Strahoninec – Hajduk Vindija (Š), Pobjeda – Mali Mihaljevec, Venera PMP – Hajduk (B), Plavi (Pek.) – Šenkovec, Omladinac (M) – Trnovec.

U 3. ŽNL u nedjelju od 15:00 sati igraju Otok – Parag, Draškovec-Geothermae – Vučetinec, Dinamo (Ž) – Drava (DM), Bratstvo (P) – Napredak, Mladost (S) – Međimurje-Čakovec i Borac (DH) – Torpedo.

U 1. ligi rukometašice Zrinskog u subotu od 19:00 sati dočekuju Petason Vranjic. Čakovčanke su 7. s 4 boda, a gošće pretposljednje s jednim bodom i nadamo se novoj pobjedi zrinskica. U 2. ligi kod rukometaša igraju Nedelišće – Ivančica, Prelog – ZG Dubrava i Dubrava 2 – Čakovec. U 3. ligi kod rukometašica igraju Zrinski 2 – Ivanec (subota 16:45 sati) i Radnik – Prelog (subota 16:30 sati), dok će u ponedjeljak kod rukometaša igrati Čakovec 2 i Bjelovar 2.

U subotu se 3. kolom nastavlja prvenstvo odbojkaške Superlige u kojemu ekipa Centrometala od 17:30 sati gostuje kod Mladost Ribola Kaštele.U 2. kolu 2. lige odbojkašica igraju Kaštel – Bjelovar, Čazma – Štrigova (nedjelja 20:00 sati) i Ivanec – Nedelišće Elting (subota 20:00 sati).

U međunarodnoj ženskoj košarkaškoj Extra ligi igra se 2. kolo u kojemu se sastaju Koš Primorska Koper – Radost Čakovec u subotu u 16:00 sati. U 2. muškoj ligi sjever u 2. kolu u nedjelju u 17:00 sati igraju Podravac 2 Virje – Međimurje. U 4. ligi u subotu u 16:30 sati igraju Kotoriba – Dubravčan, u 18:30 sati Donji Kraljevec – Vindija i Petrijanec – Rudar, dok u nedjelju u 17:00 sati igraju Nedelišće – Vinica.

U 3. kolu Superlige kod stolnotenisačica Hodošan u subotu od 11:00 sati gostuje kod TIS-a.

Kuglači Željezničara u 5. kolu 1. B lige ugošćuju Medvečak 1958.

Uoči posljednjeg kola 2. šahovske lige Međimurje je prvo na tablici sa 16 bodova ispred Poleta Buševec koji ima 14 bodova i Bjelovara s 13 bodova. Sloboda Mihovljan je 9. s 9 bodova. Ove nedjelje igra se posljednje 11. kolo u kojemu Međimurje igra s Krapinom, a Sloboda Mihovljan s Ericsson – Nikolom Teslom Zagreb.

Sedmim kolom nastavlja se i treća šahovska liga u kojemu će igrati ŠK Stridon II Štrigova – ŠK Miklavec, ŠD Varaždin – ŠK Goran Lopatinec, ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice – ŠK Gardinovec, ŠK Gornji Mihaljevec – ŠK Strahoninec i ŠK Pretetinec – ŠK Sloboda II Mihovljan.

U četvrtoj šahovskoj ligi će igrati ŠK Lepoglava – ŠU Metalac Ladanje Donje, ŠK Dinamo Palovec – ŠK Mursko Središće, ŠK Prelog – ŠK Čakovec, ŠK Gornji Mihaljevec II – ŠŠK Marof Novi Marof i ŠK Nikola Zrinski G. Kuršanec – ŠK Sloboda III Mihovljan.

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin 4. Saveznih turnira HK-a 2017. za mlađe kadete u13 i mlađe juniore u17 te kadete u15 koji će se održati subotu u dvorani II. OŠ Čakovec od 9:30 do 18:00 sati. Na turniru će nastupiti oko 30 najboljih mlađih kadeta i mlađih juniora Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i mješovitih parova, a među njima i naše ekipe mlađih kadeta i mlađih juniora. 4. Savezni turnir HK-a 2017 za kadete u15 održat će se u nedjelju u dvorani II.OŠ Čakovec od 9:30 do 16:00 sati. Na turniru će nastupiti oko 30 najboljih kadeta Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i mješovitih parova, a među njima i naša ekipa kadeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije