LJUDI OKO NAS Montažer Bojan ‘montira’ igru Drave

Gledatelji čakovečke SRCE TV svakodnevno ispod emitiranih priloga, između inih, mogu pročitati njegovo ime. Niti je novinar, niti snimatelj već montažer objavljenih priloga.

Slobodno možemo reći – čovjek iza kulisa. Riječ je o 30-godišnjem Bojanu Carević iz Kuršanca. Snimili smo ga jučer u ‘njegovom’ Kuršancu gdje živi, ali i gdje igra nogomet za NK Dravu, klubu svoga djetinjstva.

– Već kao dječačić zaigrao sam za Dravu, no s odrastanjem sam počeo, valjda kao dobar i poželjni igrač, mijenjati nogometne sredine. Promijenio sam ih četiri i ponovo se vratio na staze djetinjstva. Ipak, krv nije voda – rekao je Bojan.

Dodao je kako se najbolje snalazi na mjestu kreatora igre, no igra i na pozicijama gdje momentalno zatreba. Tako je jučer protiv Vidovčana iz Donjeg Vidovca igrao na mjestu ‘libera’. I tu je igračku obvezu obavio besprijekorno.

Kaže kako se dobro osjeća i da ne namjerava tako brzo napustiti nogomet preko kojeg puni ‘baterije’ za naporne dane u TV studiju SRCA gdje radi već deset godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije