KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Pušćine pobijedilo Polet (SMnM)

U 1. HNL za žene Pregrada je pobijedila Trnavu iz Goričana 2:1. Na žalost osim poraza Trnava je završila i s dvije ozlijeđene igračice pa su 40 minuta igrale sa samo devet igračica. Cicijelj i Godinić su završile na hitnoj zbog ozljeda koljena i stopala.

>>> KATARINA ZRINSKI poražena kod Neretve

1. HNL žene: subota Neretva – Katarina Zrinski 4:0, nedjelja Pregrada – Trnava 2:1.

4. HNL: Pušćine pobijedilo Polet (SMnM)

U 4. HNL Pušćine je napravilo iznenađenje i nanijelo prvi poraz Poletu (SMnM) rezultatom 2:1. Golom Kocijana u 36. minuti domaćin je poveo 1:0. U 59. minuti Punčec daje gol za 2:0, a konačnih 2:1 postavlja Medved golom iz kaznenog udarca u 65. minuti. Međimurec je bio bolji od Novog Marofa 3:2. Gosti su poveli već u 3. minuti, a golovima Piškora u 8. minuti i Treske u 30. minuti poluvrijeme je 2:1, s time da je kod domaćina isključen Kregar zbog žutih kartona u 36. i 42. minuti. U 58. minuti gosti koriste igrača više i rezultat je 2:2, a trećim golom Tomokija Međimurec uzima sva tri boda.

Pušćine je bilo bolje od Poleta


Jalžabet je pobijedio Nedelišće 1:0 golom iz 66. minute. Nedelišće nije realiziralo kazneni udarac u 75. minuti. Uspješan gost je bila Sloga (Č) koja je slavila u Gojancu kod Plitvice 2:1. U 10. minuti gol Bakse i u 30. minuti autogol Horvata bili su čakovečki golovi, s time da je Sloga u 43. minuti ostala bez pocrvenjelog Bajusa. U nastavku je domaćin smanjio, ali bodovi su otišli u Čakovec.

Tri gola i tri boda Međimurca


4. HNL: subota Mladost Komet – Dinamo (Domašinec) 2:1, Rudar – Zelengaj 1:0, Sloboda (Slakovec) – Bednja 0:1, Podravina – Nedeljanec 1:3, nedjelja Pušćine – Polet (Sveti Martin na Muri) 2:1, Međimurec – Novi Marof 3:2, Jalžabet – Nedelišće 1:0, Plitvica (Gojanec) – Sloga (Čakovec) 1:2.

>>> POBJEDE MEĐIMURJA, Mladost Kometa i Rudara

1. ŽNL: Naprijed uvjerljiv protiv BSK-a

U Cirkovljanu sigurna pobjeda Naprijeda nad liderom BSK 3:0. Mladost (SM) je pobijedila Jedinstvo (GM) 4:1 i sada je na samo bod do lidera iz Belice. Spartak je bio bolji od Omladinca (NSR) 2:1. Podturen je poražen od Graničara (K) 1:2.

Pobjeda Mladosti (SM)


Trnava je stradala kod kuće od Hodošana 1:5. Sloga (Š) je poražena od Sokola 0:1, a nije se kod kuće dobro proveo ni Galeb koji je poražen od Poleta (P) 2:3. Domaćin je poveo, gost poravnao i poluvrijeme je 1:1. Početkom drugog dijela gosti su poveli 1:2, no domaćin odmah izjednačuje na 2:2 iz kaznenog udarca. Dvadesetak minuta prije kraja treći Poletov gol za sva tri boda.

1. ŽNL: subota Centrometal – Dinamo (Palovec) 1:1, nedjelja Mladost (Sveta Marija) – Jedinstvo (Gornji Mihaljevec), Naprijed – BSK 3:0, Spartak – Omladinac (Novo Selo Rok) 2:1, Podturen – Graničar (Kotoriba) 1:2, Trnava – Hodošan 1:5, Sloga (Štrigova) – Sokol 0:1, Galeb – Polet (Pribislavec) 2:3.

2. ŽNL skupina A: Devetka Budućnosti (M)

Tri domaće pobjede u ovoj ligi. Borac (T) je bio siguran protiv Mladosti (I) 6:1, u golijadi je Jadran pobijedio Jedinstvo (NSnD) 5:3, dok je Budućnost (P) bila bolja od Radničkog 3:1.

Petarda Jadrana


Jedini remi bio je Drava (K) i Vidovčan 1:2. Dubrava je potonula kod kuće porazom od Budućnosti (M) 0:9. ČSK je poražen od Omladinca (DS) 0:2. Mladost (D) je poražena od lidera Croatie 2:5.

2. ŽNL skupina A: subota Kraljevčan 38 – Dubravčan 2:1, nedjelja Mladost (Dekanovec) – Croatia 2:5, Drava (Kuršanec) – Vidovčan 1:1, Borac PMP – Mladost (Ivanovec) 6:1, ČSK – Omladinac (Držimurec Strelec) 0:2, Dubrava – Budućnost (Miklavec) 0:9, Jadran – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) 5:3, Budućnost (Podbrest) – Radnički 3:1.

2. ŽNL skupina B: Lideri uspješni

Bratstvo (J) je pobijedilo Donji Koncovčak 5:1. U Brezju je Hajduk poražen od Bratsva (SV) 0:1 golom Ivana Vurušića desetak minuta prije kraja. Najbolje je reagirao na ubačaj iz kornera i glavom poslao loptu u mrežu.


Bratstvo (SV) teško, ali zasluženo do tri boda na igralištu Hrastje u Brezju


Omladinac (M) je pobijedio Zasadbreg 4:0. Trnovec je kod kuće bio bolji od Plavih 4:3. Sloboda (M) je poražena od Pobjede 3:4. Mali Mihaljevec je izgubio od Strahoninca 2:4.

2. ŽNL skupina B: subota Šenkovec – Venera 1:0, Hajduk (Š) – Mura 0:2, nedjelja Omladinac (Mačkovec) – Zasadbreg 77 4:0, Trnovec – Plavi (Peklenica) 4:3, Hajduk (Brezje) – Bratstvo (Savska Ves) 0:1, Sloboda (Mihovljan) – Pobjeda 3:4, Mali Mihaljevec – Strahoninec 2:4, Bratstvo (Jurovec) – Donji Koncovčak 5:1.

3. ŽNL: Drava (DM) poražena od Draškovca

U derbiju kola poraz Drave (DM) od Draškovca 0:1. Borac (DH) je bio bolji od Otoka 1:0. Torpedo je poražen od Mladosti (S) 0:1.

3. ŽNL: subota Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P) 2:0, Napredak – Dinamo (Žiškovec) 3:6, Vučetinec – Parag 6:1, nedjelja Borac (Donji Hrašćan) – Otok 1:0, Torpedo – Mladost (Selnica) 0:1 i Drava (Donji Mihaljevec) – Draškovec-Geothermae 0:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije