NOGOMET 1. ŽNL Mnogo zanimljivih utakmica

Nakon poraza BSK-a u minulom kolu nema više neporaženih ekipa u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi, dok se Mladost iz Svete Marija pobjedom u Belici uključila u borbu za prvo mjesto. U 9. kolu 1. Međimurske lige biti će mnogo zanimljivih utakmica.

Kolo otvaraju u subotu Centrometal i Dinamo iz Palovca kojeg vodi novi-stari trener Josip Šegović. Domaćin je favorit, ali gosti nisu pobijedili već šest kola i oni će tražiti svoju priliku u utakmici koju sude P. Kolarić, B. Križarić, Zobec; D.Kovač.

Vodeći BSK koji je zbog ozljeda desetkovan odlazi na gostovanje u Cirkovljan gdje ga očekuje Naprijed koji pak je u minulom kolu doživio težak debakl u Novom Selu Rok. U ovoj utakmici gosti bi trebali biti favoriti, ali domaćin će tražiti svoju priliku stoga se očekuje borbena i neizvjesna utakmica koju sude Jurčec, Fic, Kantoci; Novaković.

Mladost iz Svete Marije koja igra jako dobro ugošćuje Jedinstvo iz Gornjeg Mihaljevca i ipak je u prednosti i favorit je utakmice koju sude Klarić, Fažon, Vuk; I. Kovač.

Spartak je iznenadio Graničar u Kotoribi s kojim je odigrao neriješeno, a u ovome kolu ugošćuje Omladinac koji je napunio mrežu u minulom kolu Naprijedu. Zasigurno zanimljiv će biti ovaj susret kojeg sude Tomičić, Šupljika, Mihalić; Mesarić.

Podturen na svom igralištu igra s Graničarem koji je ušao u rezultatsku krizu i ova će utakmica biti neizvjesna. Suci su Srnec, I. Križarić, Ž. Novak; Zadravec.

Trnava igra s Hodošanom koji pet kola nije izgubio u utakmici koju sude D. Aldić, Čižmešija, D. Novak; Talan.

Sloga Štrigova koja je odigrala neriješeno u Pribislavcu ugošćuje Sokol (G. Žganec, M. Mesarić, Kočila; Đuranec) i favorit je utakmice kao i Galeb protiv Poleta (Filipić, Jakovljev, Balić; Vlahek). Utakmice se igraju s početkom u 15 sati.

Zbog treće opomene pravo nastupa u slijedećem kolu nemaju:
CENTROMETAL – Petar Hrebak
TRNAVA – Leonard Gudlin
SLOGA (Š) – Marko Novak
BSK – Samir Šopalović
HODOŠAN – Nikola Pavlic

Lista strijelaca:
7 zgoditaka – Nino Marčec (Dinamo P), Marko Mihalović (Omladinac NSR)
6 zgoditaka – Mihael Ladić (Jedinstvo GM), Luka Dominić (Galeb), Sven Šenji (Sloga Š), Vilim Kos (Graničar K)
5 zgoditaka – David Šoštarić (Sloga Š), Mišo Palfi (Polet P), Zoran Strahija (Hodošan), Igor Kvezić (BSK), Matija Meznarić (Galeb), Dario Nađ (Mladost SM)
4 zgoditaka – Martin Vlah, Goran Jagić (Mladost SM), Dragan Sačer, Samir Šopalović (BSK), Josip Igrec (Trnava), Željko Martinec (Naprijed), Tomislav Šafarić (Sokol)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije