MEĐIMURSKI DERBIJI bez pobjednika

U 1. HNL za žene drugi uzastopni minimalni poraz Trnave iz Goričana. Ovaj put su se radovale gošće iz Slavonskog Broda koje su slavile 0:1 golom u 43. minuti. Kako smo čuli od domaće igračice nisu igrale kao ekipa, svaka po svom i gošće su zasluženo odnijele sva tri boda.

Domaći poraz nogometašica Trnave

1. HNL za žene: Trnava – Viktorija 0:1, Pregrada – Katarina Zrinski nedjelja u 16:00 sati.

3. HNL istok: nedjelja Bedem – Međimurje

4. HNL: Međimurski derbiji bez pobjednika

U 4. HNL imali smo dva međimurska derbija, ali pobjednika nismo dobili. Nedelišće i Polet (SMnM) odigrali su 1:1 pred oko 500 gledatelja. Prvi dio bez golova. Golom Vibovca u 58. minuti poveo je domaćin, a za goste iz kaznenog udarca izjednačava Medved u 67. minuti.

Nedelišće i Polet (SMnM) bez pobjednika

Ni u Slakovcu pobjednika nije bilo. Sloboda i Rudar odigrali su 0:0. Fer i korektna utakmica, gosti su bili opasniji, ali to im malo vrijedi jer nisu bili efikasni pa svakome po bod.


Mladost Komet je pobijedila Novi Marof 1:0 golom Golubića u 38. minuti.

Gol vrijedan tri boda Mladost Kometa


Podravina je bila bolja od Sloge Čakovec 2:0. Domaćini su poveli u 70. minuti. Iz slobodnog udarca upućena je lopta koja se odbila Obadiću od leđa i nesretno završila u mreži slogaša. U posljednjim trenucima krenuli su svi Čakovčani na sve ili ništa pred gostujući gol kod kornera, Ludbrežani su došli do lopte i s velike udaljenosti je lopta završila u mreži za 2:0.

4. HNL: Nedelišće – Polet (SMnM) 1:1, Sloboda (S) – Rudar 0:0, Mladost Komet – Novi Marof 1:0 i Podravina – Sloga (Č) 2:0, nedjelja u 16:00 sati Pušćine – Dinamo (D), Međimurec – Bednja, Jalžabet – Nedeljanec i Plitvica (G) – Zelengaj.

1. ŽNL: BSK slavio u Macincu

U Macincu je Centrometal poražen od BSK-a 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1, a domaćin je od 44. minute bio s igračem manje. Gosti su poveli 0:2 pa domaćin smanjuje na 1:2. BSK ostaje nakon toga s igračem manje, ali se rezultat ne mijenja. Domaći predstavnik nam je prigovorio na suđenje smatravši da je njihov igrač dobio crveni karton, a da glavni sudac nije vidio što se dogodilo te da je gostujući igrač prestrogo isključen.

U Macincu poraz Centrometala od lidera BSK-a


1. ŽNL: subota Centrometal – BSK 1:2, nedjelja u 16:00 sati Jedinstvo (GM) – Dinamo (P), Mladost (SM) – Omladinac (NSR), Naprijed – Graničar (K), Spartak – Hodošan, Podturen – Sokol, Trnava – Polet (P) i Sloga (Š) – Galeb.

2. ŽNL – skupina A: Tri gola, tri kaznena udarca i tri boda Kraljevčanu

Kraljevčan 38 je pobijedio Jedinstvo (NSnD) 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:1. Domaćin je imao tri kaznena udarca od čega je realizirao dva.

2. ŽNL – skupina A: subota Kraljevčan 38 – Jedinstvo (NSD) 3:1, nedjelja u 16:00 sati Vidovčan – Croatia, Mladost (D) – Mladost (I), Drava (K) – Omladinac (DS), Borac PMP – Dubravčan, ČSK – Budućnost (M), Dubrava – Radnički i Jadran – Budućnost (P).

2. ŽNL – skupina B: Dvije gostujuće trice

Šenkovec je kod kuće poražen od Pobjede 0:3 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. Kako smo saznali od domaćeg predstavnika nisu imali na raspolaganju petoricu prvotimaca.

Hajduk Štrukovec je poražen od Bratstva Jurovec 1:3. Poluvrijeme je bilo 0:2.

2. ŽNL – skupina B: subota Šenkovec – Pobjeda 0:3, Hajduk Vindija (Š) – Bratstvo (J) 1:3, nedjelja u 16:00 sati Plavi (Pek.) – Zasadbreg 77, Omladinac (M) – Venera PMP, Trnovec – Bratstvo (SV), Hajduk (B) – Strahoninec, Sloboda (M) – Mura te Mali Mihaljevec – Donji Koncovčak.

3. ŽNL: Pobjeda Međimurje – Čakovca, zanimljiva završnica u Gornjem Kraljevcu

Na stadionu Mladost Međimurje – Čakovec je pobijedilo Draškovec, a domaćin nam je već poslao izvještaj na kojemu zahvaljujemo: ‘Derbi 7. kola Treće Međimurske nogometne lige između NK NŠ Međimurje-Čakovec i NK Gheoterme Draškovec završio je pobjedom domaćina 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je kapetan ekipe Tomislav Kuhar u 12. minuti. U prvom poluvremenu domaća ekipa nije iskoristila kazneni udarac, a gosti nisu iskoristili kazneni udarac u 88. minuti utakmice. U prvom poluvremenu bila je vidljiva dominacija domaće ekipe, dok je u drugom poluvremenu gostujuća ekipa stavila u brzinu više te smo do kraja gledali podjednaku utakmicu.’



Napredak i Parag su odigrali 2:2. Poluvrijeme je bilo 1:0. U nastavku gosti izjednačuju na 1:1 i tako je do same završnice. U 85. minuti drugi gostujući gol i preokret za 1:2. Napredak ne odustaje i do kraja susreta poravnava na konačnih 2:2.

3. ŽNL: subota Međimurje-Čakovec – Draškovec-Geothermae 1:0, Napredak – Parag 2:2, nedjelja u 16:00 sati Mladost (S) – Otok, Borac (DH) – Bratstvo (P), Torpedo – Dinamo (Ž) i Drava (DM) – Vučetinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije