VETERANI Plavi odustali, Mladost (I) s nedovoljnim brojem igrača

I u veteranskim nogometnim ligama sve je veći problem s premalim brojem igrača. U skupini zapad nakon nekoliko odigranih kola Plavi iz Peklenice su na žalost odustali od natjecanja. U skupini središte u problemima s je Mladost iz Ivanovca koja je kod rezultata 4:0 za Strahoninec ostala s premalim brojem igrača na terenu pa je susret prekinut.

Disciplinski sudac izrekao je nekoliko novčanih kazni. NK Sloga Štrigova kažnjava senovčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja predstavnika kluba. NK Centrometal Macinec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna jer licencirani trener nije bio prisutan na utakamici. NK Nedelišće kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 800 kuna zbog neodigravanje utakmica U-10 i U-14.

U 2. kolu 1. HNL za žene Trnava dočekuje Viktoriju, a Katarina Zrinski će gostovati i tražiti bodove kod Pregrade.

U 3. HNL istok Međimurje je u srijedu kod kuće poraženo od BSK Bijelo Brdo kod kuće 1:2. U 7. kolu narednog vikenda slijedi gostovanje kod Bedema u Ivankovu u nedjelju od 16:00 sati.

U 4. HNL pred nama su tri međimurska derbija, a svakako se ističe ogled vodećih ekipa. U subotu u 16:00 sati drugoplasirano Nedelišće dočekuje vodeći Polet (SMnM), a u isto vrijeme još igraju Sloboda (S) – Rudar, Mladost Komet – Novi Marof i Podravina – Sloga (Č), dok su nedjeljni parovi Pušćine – Dinamo (D), Međimurec – Bednja, Jalžabet – Nedeljanec i Plitvica (G) – Zelengaj.

Županijske nogometne lige počinju u 16:00 sati. U 1. ŽNL u subotu igraju Centrometal i lider BSK, a u nedjelju Jedinstvo (GM) – Dinamo (P), Mladost (SM) – Omladinac (NSR), Naprijed – Graničar (K), Spartak – Hodošan, Podturen – Sokol, Trnava – Polet (P) i Sloga (Š) – Galeb.

U 2. ŽNL – skupina A subotnji susret je Kraljevčan 38 – Jedinstvo (NSD), a nedjeljni parovi su Vidovčan – Croatia, Mladost (D) – Mladost (I), Drava (K) – Omladinac (DS), Borac PMP – Dubravčan, ČSK – Budućnost (M), Dubrava – Radnički i Jadran – Budućnost (P).

U 2. ŽNL – skupina B dva subotnja ogleda su Šenkovec – Pobjeda i Hajduk Vindija (Š) – Bratstvo (J), a u nedjelju igraju Plavi (Pek.) – Zasadbreg 77, Omladinac (M) – Venera PMP, Trnovec – Bratstvo (SV), Hajduk (B) – Strahoninec, Sloboda (M) – Mura te Mali Mihaljevec – Donji Koncovčak.

U 3. ŽNL u subotu se sastaju Međimurje-Čakovec – Draškovec-Geothermae i Napredak – Parag te u nedjelju Mladost (S) – Otok, Borac (DH) – Bratstvo (P), Torpedo – Dinamo (Ž i, Drava (DM) – Vučetinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije