MRK ČAKOVEC Vrijedna pobjeda u gostima

Ekipa MRK Čakovec u neobičnom terminu, u nedjelju u 13:00 sati, u sklopu 2 kola 2. HRL Sjever bila je gost ekipi RK Ludbreg.

Od početka zanimljiv susret i igra gol za gol, no ipak, na predah se otišlo s vodstvom Čakovčana od tri razlike (15:18). U nastavku gosti ni jednom nisu dozvolili domaćinu da ozbiljnije zaprijeti, iako je kod rezultata 20:28 došlo do malog opuštanja što su domaćini iskoristili te se ponovno približili na 4 gola zaostatka, ali borbeni Čakovčani još jednom ubacuju u višu brzinu i zaključuju utakmicu rezultatom 30:37 i s nova dva boda koja nam i nakon drugog kruga donose prvo mjesto na tablici uz podatak da su samo Čakovec i Zagorica u dva odigrana kola na 100%, uz bolju gol razliku Čakovca.

Slijedeće kolo Čakovec je domaćin neugodnoj ekipi iz Rugvice.

Za MRK Čakovec nastupali su: Nikola Marciuš, Dario Herman (7), Tibor Tkalčec (2), Filip Gradiščaj (1), Bruno Dvanajščak (6), Marko Petek (5), Emanuel Radiković (6), Vedran Škrobar (5), Benjamin Kovačević, Martin Bralić (3), Vjeran Toplek, Karlo Korent (ozlijeđen), Luka Lukman, Mateo Hozjan, Erik Horvat (2) i Andrija Vaser. Trener: Josip Borković.


POLOVIČAN USPJEH MLADIH SNAGA

Prvi je krug natjecanja dječaci A, rođeni 2004/2005. godine, pod vodstvom trenera Davora Varge, završili su polovičnim uspjehom. Prvu utakmicu mladići su izgubili, bez obzira na trud i želju koju su pokazali u drugom poluvremenu. Nekoliko ozlijeđenih igrača i prespora igra stajali ih je pobjede. Na kraju su Bjelovarčani slavili 30:25.

Drugu utakmicu protiv Čazme su Čakovčani glatko dobili. S obzirom na prednost koju je stvorila prva postava u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu zaigrali su i igrači koji manje igraju. Na kraju je rezultat bio 21:30 za Čakovčane.

Za MRK Čakovec zaigrali su: Vito List, Luka Tkalčec (2), Jan Sanjković (5),Hugo Mađarić (6),Jakov Sanjković (1),Jura Egon Juranić (8), Edi Kralj(5), Alex Solarić (4),Grga Pavlic(8), Petar Hozmec(15),Blaž Lukša, Mislav Krauthacker (1), Ivan Patrik Pintarić, Martin Debelec i Vito Horvat. Idući vikend Čakovčane očekuje dvodnevni turnir u Valpovu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije