LIGA MLADEŽI Saveza ŠRD Međimurske županije

>> LIGA MLADEŽI Saveza ŠRD Međimurske županije

Ove nedjelje završava se Prvenstvo Saveza ŠRD Međimurske županije u ligi mladeži. U toj ligi u protekla tri kola nastupilo je 15 juniora/ki i 30 kadeta/inja.

U juniorskoj kategoriji u vodstvu je Damjan Pavlic iz Klena Sveta Marija, druga je Marta Mutak Mura Mursko Središće, a treći Silvestar Orehovec također iz Klena Sveta Marija.

U kadetskoj kategoriji, konkurencija je velika pa se lovi u tri sektora. Nakon tri kola natjecanja u vodstvu je Marta Mesarek iz Ostriža Novakovec, drugi je Luka Pintarić iz Linjaka Palovec, treći Marko Horvat Som Kotoriba, četvrti Karlo Strbad Klen Sveta Marija i peta Katarina Rojko Glavatica Prelog.

Natjecanje će se održati na staroj Dravi iza brane HE Dubrava (kod kupališta). Vodostaj Drave je još uvijek u opadanju, uvjeti na stazi su se poboljšali pa se očekuje da će sitna riba koje je u tom dijelu bilo jako puno ponovno dobro gristi, a očekuje se i sunčano vrijeme.

Prijave natjecatelja i proglašenje rezultata te podjela nagrada biti će u ribičkom domu Klena Sveta Marija. Prijave su do 7 sati, priprema natjecanja započinje u 8 sati a samo natjecanje od 9:30 do 12:30 sati. Pozivaju se ribiči i simpatizeri ribiča da dođu pogledati ovo natjecanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije