KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Bez pobjednika u međimurskim derbijima

>> KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Bez pobjednika u međimurskim derbijima

U 4. HNL derbi kola je igran u Domašincu po teškom i vodom natopljenom terenu gdje su se pred tristotinjak gledatelja sastali Dinamo i Polet Sveti Martin na Muri. Susret je završio bez pobjednika 1:1. Prvi dio završio je bez golova. Gosti su poveli u 59. minuti golom Medveda, a domaćin izjednačio u 78. minuti golom Krznara i svakoj ekipi ide po bod.

U Dunjkovcu – Pretetinecu još jedan remi u ogledu međimurskih ekipa. Međimurec i Rudar su odigrali 1:1. Gosti su poveli u prvom poluvremenu golom Novaka u 32. minuti, a domaćin je izjednačio u nastavku u 67. minute preko Treske za podjelu bodova.

Pušćine je poraženo od Novog Marofa 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:2. U prvom dijelu strijelac za domaću ekipu je bio Ribić u 18. minuti, a u 45. minuti domaćin ostaje bez vratara Kolara zbog crvenog kartona. U nastavku Bosilj je strijelac u 54. minuti za 2:2, a gosti treći gol vrijedan tri boda postižu u 87. minuti.

Jalžabet je bio bolji od Sloge Čakovec 1:0. Susret je odlučio Hanc golom u 22. minuti. Delegat je uz ostalo napisao ‘sve gostujuće službene osobe usprkos inzistiranju delegata i pomoćnog suca nisu imale vidno označene akreditacije.’


Plitvica je u Gojancu bila bolja od Slobode Slakovec 2:0 po vrlo teškom i vodom natopljenom terenu. Slakovčani nisu iskoristili svoje prigode, a domaćin je s dva gola u 74. i 82. minuti uzeo sva tri boda.

4. HNL skupina Čakovec – Varaždin: subota Nedelišće – Nedeljanec 2:0, Mladost Komet – Bednja 3:2 i Podravina – Zelengaj 4:1, nedjelja Dinamo (D) – Polet (SMnM) 1:1, Međimurec – Rudar 1:1, Pušćine – Novi Marof 2:3, Jalžabet – Sloga (Č) 1:0 i Plitvica (G) – Sloboda (S) 2:0.

Prva ŽNL: Hodošanu i Galebu gostujući bodovi

U Gornjem Mihaljevcu Jedinstvo je pobijedio Omladinac (NSR) golom Marka Borka u 66. minuti. Mladost (SM) je poražena kod kuće od Hodošana 1:2. I na poluvremenu su gosti vodili 0:1. Podturen je poražen od Galeba 2:3.

Mreže su mirovale u Maloj Subotici


Jedini susret bez pobjednika i golova bio je Spartak i Polet (P) 0:0. Lider BSK pobijedio je 2:1 ekipu Dinama (P). Naprijed je bio uvjerljiv protiv Sokola 4:1, a u golijadi Trnava je slavila protiv Sloge (Š) 5:4.

U Svetoj Mariji su slavili gosti iz Hodošana


Prva ŽNL: subota Centrometal – Graničar (K) 1:0, nedjelja: BSK – Dinamo (P) 2:1, Jedinstvo (GM) – Omladinac (NSR) 1:0, Mladost (SM) – Hodošan 1:2, Naprijed – Sokol 4:1, Spartak – Polet (P) 0:0, Podturen – Galeb 2:3, Trnava – Sloga (Š) 5:4.

Druga ŽNL – skupina A: Samo dvije domaće pobjede

Nije baš uobičajena situacija da se u sedam susreta ubilježe samo dvije domaće pobjede, a neki domaćini proveli su se kao bosi po trnju. Drava (K) je poražena od Budućnosti (M) čak 0:8, a Dubrava je stradala od Jadrana 1:6.

Mladost (I) je poražena od lidera Croatie 0:2, a ČSK je poražen od Radničkog 2:3. Jedini susret bez pobjednika bio je Mladost (D) i Dubravčan 1:1.

U Dekanovcu svakome po gol i bod


Čast domaćina spasili su Vidovčan visokom pobjedom nad Omladincem (DS) 5:1 i Borac (T) pobjedom nad Jedinstvom (NSnD) 4:1.

Druga ŽNL – skupina A: subota Kraljevčan 38 – Budućnost (P) 4:3, nedjelja Mladost (I) – Croatia 0:2, Vidovčan – Omladinac (DS) 5:1, Mladost (D) – Dubravčan 1:1, Drava (K) – Budućnost (M) 0:8, Borac PMP – Jedinstvo (NSD) 4:1, ČSK – Radnički 2:3, Dubrava – Jadran 1:6.

Druga ŽNL – skupina B: Bratstvu (J) derbi i prvo mjesto

U kiši golova u Mihovljanu Sloboda je poražena od Bratstva (J) 4:5 pa su Jurovčani ovom pobjedom došli na prvo mjesto. U Peklenici su Plavi bili bolji od Bratstva (SV) 5:2.

Venera je u općinskom ogledu petardom počastila Zasadbreg slavivši 5:1. Omladinac (M) je došao do tri boda s tri gola pobijedivši Pobjedu 3:1.

U derbiju začelja prva pobjeda Brezovčana. Hajduk je pobijedio Donji Koncovčak 4:2. Mali Mihaljevec je bio bolji od Hajduka (Š) 3:0. Trnovec i Strahoninec su završili bez pobjednika 3:3.

Druga ŽNL – skupina B: subota Šenkovec – Mura 0:0, nedjeljaVenera PMP – Zasadbreg 77 5:1, Plavi (Pek.) – Bratstvo (SV) 5:2, Omladinac (M) – Pobjeda 3:1, Trnovec – Strahoninec 3:3, Hajduk (B) – Donji Koncovčak 4:2, Sloboda (M) – Bratstvo (J) 4:5, Mali Mihaljevec – Hajduk Vindija (Š) 3:0.

Treća ŽNL: Borcu (DH) derbi i mjesto lidera

U derbiju kola Borac (DH) je pobijedio Draškovec 2:1 i prvi je na tablici. U Preseki su Bratstvo i Otok završili bez golova 0:0.

Mladost (S) je poražena od Dinama (Ž) 0:2, a Torpedo je bio siguran protiv Paraga 7:2.

Treća ŽNL: subota Međimurje-Čakovec – Vučetinec 3:1, Napredak – Drava (DM) 0:7, nedjelja Bratstvo (P) – Otok 0:0, Mladost (S) – Dinamo (Ž) 0:2, Borac (DH) – Draškovec-Geothermae 2:1, Torpedo – Parag 7:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije