DERBI KOLA Dinamo (D) zaustavlja Polet?

Derbi 5. kola 4. HNL Čakovec-Varaždin odigrava se u ove nedjelje od 16.30 u Domašincu gdje Dinamo koji je novajlija u ligi i koji je od četiri utakmice zabilježio tri pobjede i neriješen rezultat ugošćuje lidera vodeći Polet iz Svetog Martina na Muri (Juras, Šupljika, Felker – Mezga). Pred utakmicu predsjednik Dinama Josip Đurkin, popularni Joco, nam je rekao: ‘Svjesni smo kvaliteta Poleta koji nakon prošle godine kada je superiorno osvojio prvo mjesto u istom ritnu je krenuo i u ovome prvenstvu.

Ipak, uz maksimalni respekt učinit ćemo sve kako bismo odigrali izuzetno kvalitetnu, a samim time i došli do pozitivnog rezultata, odnosno ostvarili pobjedu. Pozivam sve gledatelje da dođu na ovu utakmicu jer koja će biti zanimljiva i uzbudljiva.’

Parovi 5. kola: subota Nedelišće – Nedeljanec, Mladost Komet – Bednja i Podravina – Zelengaj, nedjelja Dinamo (D) – Polet (SMnM), Međimurec – Rudar, Pušćine – Novi Marof, Jalžabet – Sloga (Č) i Plitvica (G) – Sloboda (S). Utakmice započinju u 16.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije