ZAVRŠENO PRVENSTVO u ekipnim ribolovnim ligama

U nedjelju 10. rujna, završena su prvenstvena natjecanja Saveza ŠRD Međimurske županije u ekipnim ribolovnim ligama.

U prvoj Međimurskoj ligi Čikov iz Svetog Martina na Muri nije uspio obraniti svoju prednost pa je završio na drugom mjestu. Svojim dobrim plasmanu na zadnjem kolu prvo mjesto na tablici zauzeo je Linjak iz Ivanovca, Amur iz Nedelišća ostao je na trećoj poziciji. Četvrta je Glavatica iz Preloga, peti Som iz Kotoribe koji je u zadnjem kolu bio prvi i izbjegao ispadanje. Šesto mjesto zauzima Šaran iz Gardinovca, sedma je Ribica iz Turčišća. U zadnjem kolu od ispadanja se spasila i Štuka iz Donje Dubrave dok to nije uspjelo Smuđu iz Draškovca, koji slijedeće godine seli u drugu ligu.

U drugoj Međimurskoj ligi skupina zapad u vodstvu je ostala Zlatna udica iz Krištanovca koja se plasirala u prvuu Međimursku ligu, na drugo mjesto popela se ekipa Mure iz Murskog Središća, ekipa 1 Zlatne udice zauzela je treće mjesto.

U drugoj Međimurskoj ligi skupina istok za prvu poziciju se vodila borba između domaćina Smuđa iz Goričana i ekipe Klena 2 iz Svete Marije. Kako se i očekivalo ekipa domaćina je bila prva, a ekipa Klena druga pa je konačna tablica ostala skoro ista. U vodstvu je ostala ekipa Klena 2 iz Svete Marije s 19 bodova, drugi je Smuđ iz Goričana s 21 bodom, treća je ekipa Klena 1 s 29 bodova koliko ima i Linjak iz Ivanovca, ali manju masu ulovljene ribe. Klen iz Svete Marije, ekipa 2 će od slijedeće godine nastupati u prvoj Međimurskoj ligi.

U pojedinačnoj konkurenciji u toj ligi, prvo mjesto zauzeo je Dinko Golubić, drugo Tomislav Orehovec, obojica natjecatelji Klena, treće mjesto zauzeo je Marijan Halić iz Linjaka Ivanovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije