KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Gostujuće pobjede Dinama (D) i Nedelišća

U poslijepodnevnim susretima 4. HNL imali smo još dva gostovanja međimurskih klubova. Nedelišće je putovalo u Novi Marof, a Dinamo Domašinec u Nedeljanec. Ono što nas svakako veseli su pobjede naših klubova.

Movi Marof je poražen od Nedelišća 0:1. U prvom dijelu bez golova i tako do same završnice u 85. minuti kada je pogodak vrijedan tri boda postignuo Mandić.

Nedeljanec je poražen od Dinama Domašinec 0:2 s jednim golom u svakom poluvremenu. Dvostruki strijelac bio je Krznar.

>>> MEĐIMURJE do boda u završnici, bez pobjednika u Murskom Središću i Slakovcu

>>> SLOGA ČAKOVEC bolja od Pušćina


4. HNL: subota Sloboda (S) – Međimurec 1:1, Rudar – Podravina 0:0, Polet (SMnM) – Plitvica (G) 5:1, Zelengaj – Mladost Komet 5:2, nedjelja u 10:00 sati Sloga (Č) – Pušćine 2:0, u 17:00 sati Novi Marof – Nedelišće 0:1, Nedeljanec – Dinamo (D) 0:2, Bednja – Jalžabet 2:0.

1. ŽNL: Dvije domaće pobjede i dva remija

U četiri nedjeljna susreta domaće pobjede su zabilježene u Kotoribi i Štrigovi. Graničar je bio bolji od Jedinstva (GM) 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1, a u nastavku dva gola domaćina za sva tri boda. Za Graničar je Neven Andrlon postignuo dva gola i jedan Vilim Kos, a za goste je strijelac bio Ladić. S dva gola u drugom dijelu Sloga je pobijedila Podturen 2:0.

Tri gola za tri boda Graničara u Kotoribi


Sokol i Mladost (SM) završili su 1:1 s golom domaćina u prvom dijelu i gostiju u nastavku. U golijadi u Oporovcu Galeb i Spartak odigrali su 4:4. Graničar (K) i BSK su vodeći s 10 bodova.

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – Trnava 3:3, Polet (P) – Naprijed 3:0, Hodošan – Centrometal 4:0, Omladinac (NSR) – BSK 1:2, nedjelja Sloga (Š) – Podturen 2:0, Galeb – Spartak 4:4, Sokol – Mladost (SM) 1:1, Graničar (K) – Jedinstvo (GM) 3:1.

2. ŽNL – skupina A: Budućnost (P) prosula tri gola prednosti

U Podbrestu su Budućnost i ČSK odigrali 3:3. Iako je domaćin imao na poluvremenu prednost od tri gola gosti su ih u nastavku sustigli osvojivši bod. Jedinstvo (NSnD) je poraženo od Drave (K) 1:2 golovima u prvom dijelu. Croatia je i dalje stopostotna, a ovaj put su pobijedili Dubravu čak 7:1.

Jadran je poražen od Kraljevčana ’38


Jadran je poražen od Kraljevčana s minimalnih 0:1. Radnički je bio bolji od Borca (T) 3:2, dok je Budućnost (M) bila uvjerljiva protiv Mladosti (D) 5:0. Dubravčan je pobijedio Vidovčan 2:1, a Omladinac (DS) je bio bolji od Mladosti (I) 2:0.

Omladinac (DS) je osvojio domaće bodove


2. ŽNL – skupina A: nedjelja Croatia – Dubrava 7:1, Jadran – Kraljevčan 38 0:1, Budućnost (P) – ČSK 3:3, Radnički – Borac PMP 3:2, Jedinstvo (NSD) – Drava (K) 1:2, Budućnost (M) – Mladost (D) 5:0, Dubravčan – Vidovčan 2:1 i Omladinac (DS) – Mladost (I).

Minimalna pobjeda Dubravčana


2. ŽNL – skupina B: Tri petarde

U susjedskom derbiju odigranom pred dvjestotinjak gledatelja Zasadbreg 77 i Mali Mihaljevec odigrali su 2:2. I na poluvremenu je bilo neriješeno 1:1. Bratstvo (J) je bilo bolje od Hajduka (B) 5:2 pa su Jurovčani prvi pratitelji vodećem imenjaku iz Savske Vesi, dok Brezovčani i dalje ne znaju za bod u ovom dijelu prvenstva.

Mura je s minimalnih 1:0 ispratila Trnovec. Strahoninec je s uvjerljivih 5:1 pobijedio Omladinac (M), dok je Pobjeda bila gotovo jednako uvjerljiva protiv Plavih slavivši 5:2.

2. ŽNL – skupina B: subota Hajduk Vindija (Š) – Sloboda (M) 3:0, Donji Koncovčak – Šenkovec 0:3, Bratstvo (SV) – Venera PMP 3:0, nedjelja Zasadbreg 77 – Mali Mihaljevec 2:2, Bratstvo (J) – Hajduk (B) 5:2, Mura – Trnovec 1:0, Strahoninec – Omladinac (M) i Pobjeda – Plavi (Pek.) 5:2.

3. ŽNL: Drava (DM) pobijedila NŠ Međimurje – Čakovec

U Donjem Mihaljevcu pobjeda Drave nad NŠ Međimurje – Čakovec 3:0. Domaćin nam se javio porukom: ‘Zaslužena pobjeda NK Drave u Donjem Mihaljevcu u fer i korektnoj utakmici protiv NŠ Međimurje – Čakovec od 3:0 golovima u prvom poluvremenu Danijela Zadravca i Matea Orehovca te u drugom poluvremenu Gorana Pongraca uz odlično suđenje Marijana Dumančića. Kod ozljede domaćeg napadača Danijela Zadravca zahvaljujemo na pomoći i intervenciji gostujućeg fizioterapeuta Božidara Juračića.’

Drava (DM) je bila uspješna kod kuće


Otok je pobijedio Napredak 2:1, a Parag je poražen od Borca (DH) 2:5. Draškovec je bio bolji od Mladosti (S) 2:0, a u susret s čak deset golova Dinamo (Ž) je bio bolji od Bratstva (P) 6:4.

3. ŽNL: subota Vučetinec – Torpedo 3:0, nedjelja Otok – Napredak 2:1, Drava (DM) – NŠ Međimurje-Čakovec 3:0, Parag – Borac (DH) 2:5 /u Donjem Hrašćanu/, Draškovec-Geothermae – Mladost (S) 2:0, Dinamo (Ž) – Bratstvo (P) 6:4.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije