NŠ MEĐIMURJE – ČAKOVEC Prva prvenstvena pobjeda

>> NŠ MEĐIMURJE – ČAKOVEC Prva prvenstvena pobjeda

Seniorska ekipa NŠ Međimurje-Čakovec ovog vikenda odigrala je svoj prvi susret na domaćem terenu u 3. Međimurskoj nogometnoj ligi. Nakon prva dva gostujuća kola i dva remija odigrali smo na stadionu SRC Mladost utakmicu protiv NK Napredak iz Gornjeg Kraljevca.

U utakmici su dominirali od prve minute te zasluženo pobjedili 3:0. Pri gol postigao je Matija Farkaš u 17. minuti nakon prodora Ladića čiji udarac brani gostujući golman Bauer.


Dominacija domaće ekipe prouzročila je još jedan pogodak u 22. minuti kada je igrač Napretka poslao loptu u vlastitu mrežu.


U drugu poluvrijeme ušli su jednako kako i u prvo te su već nakon deset minuta nastavka povećali prednost na 3:0 golom Kirića. Od sredine drugog poluvremena utakmica se primirila te su do kraja utakmice zadržali vodstvo u upisali prvu pobjedu u prvenstvu.


Za NŠ Međimurje-Čakovec nastupili su: Bratuša, Blaži, Fijačko, Kuhar, Horvat, Zrna, Farkaš, Ladić, Kirić, Zrna, Kolenić i Herman, a ušli su u igru i Gašparić, Novak, Kukovec i Vidović. Trener ekipe: Dragutin Naranđa, fiziotarapeut Božidar Juračić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije