STOLNI TENIS Noa Vresk treći u kadetima na 8. Kupu Grada Paga

Nova sezona po kalendaru Hrvatskoga stolnoteniskog saveza otvorena je 8. Kupom Grada Paga, odigranim minuloga vikenda u središtu ovoga otoka. Još uvijek visoke temperature, poveća udaljenost od ostalih dijelova Hrvatske, a i niski koeficijent bodovanja uzrok su ne baš velikoga odaziva mladih igrača i igračica, pogotovo onih s vrha rang lista.

Među prijavljenima je jedini međimurski predstavnik bio kadet Mihovljana Noa Vresk, koji je za početak sezone prikazao solidnu formu. U svojoj kategoriji kadeta bio je prvi u kvalifikacijskoj skupini s nešto problema tek protiv Martinca iz Zaboka, s kojim je igrao u pet setova, dok je preostala dva suparnika uvjerljivo pobijedio.

Uvjerljiv je bio i protiv Milaka iz varaždinskoga STARR-a u osmini finala, a pravi ispit, kojega je uspješno položio pobjedom od 3:2 imao je u četvrtfinalu protiv Znike iz GSTK Zagreba. Nažalost, dalje od polufinala nije išlo, jer mu je protivnik bio prvi nositelj Roko Meter iz HASTK Mladosti, od kojega je nakon dobivenoga prvog seta na kraju izgubio 3:1 pa je s Milohanovićem iz Pule, koji je u drugom polufinalu poražen od Leona Šanteka iz STARR-a, podijelio treće mjesto.

Prvim mjestom, nakon pobjeda nad nositeljem skupine Franjčecom iz GSTK zagreba i Ivekovićem iz Zaboka, prošao je skupinu mi u kategoriji juniora. U osmini finala razigravanja je bio slobodan da bi u četvrtfinalu s 3:1 izgubio od Znike iz GSTK Zagreba, koji mu je uzvratio za poraz među kadetima. Bronca u kategoriji kadeta mu je donijela dosta bodova, ali je na kadetskoj rang listi i dalje ostao na 14. mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije