VIDEO I FOTO Katastrofa Međimurja, pobjede Poleta (SMnM) i Slobode (S)

>> KATASTROFA MEĐIMURJA, pobjede Poleta (SMnM) i Slobode (S)

Na otvaranju novog prvenstva 3. HNL istok Međimurje je deklasirano kod kuće od Koprivnice 2:5. Teških 120 minuta u kupu u srijedu i poraz u produžecima od Bedema 4:1 sigurno je ostavilo traga, no ovakvome startu aktualnom trećeligaškom prvaku se sigurno nitko nije nadao.

Fotografiranje pa debakl


Gosti su imali dvije velike prigode u 5. i 18. minuti, a svoj prvi od četiri pogotka u 20. minuti postiže Kruno Jambrušić za 0:1. Probijena je desna strana, na ubačaj odlično reagira Jambrušić i gosti imaju prednost.



Čakovčani se nakon lošeg uvoda bude i u 34. minuti je 1:1. Filip Škvorc prima loptu na visini kaznenog prostora i mirno prizemnim udarcem šalje loptu u mrežu.


Preokret je u 42. minuti. Duga lopta dolazi do Dejana Slunjskog, loša je procjena gostujuće obrane i lopta je sve preletjela. Naš igrač zaobilazi vratara i poluvrijeme je 2:1.


U nastavku debakl Međimurja i šou Jambrošića s tri gola. U 53. minuti obrana Međimurja nepotrebno komplicira, povratnu loptu prizemnim udarcem Jambrušić posprema u mrežu za 2:2.

Veliki osmijeh Krune Jambrušića nakon četiri gola


U 70. minuti ubačaj s desne strane za goste. Iako je Jambrušić niži od obrambenog dvojca Branilovića i Režića glavom posprema u mrežu pored nemooćnog čakovečkog vratara Bešenića za 2:3.

U 76. minuti napad Međimurja. Lopta je izgubljena i bačena je u prostor za Jambrušića koji se iz svoje polovice sjurio prema Bešeniću i loptu posprema u mrežu za 2:4.

U 89. minuti griješi Branilović i u letu ruši gostujućeg igrača, a pri tome se i sam jako raskrvario. Tucaković posprema loptu u mrežu za konačnih 2:5.



Trener Međimurja Rade Herceg nam je rekao: ‘Nije dobro krenulo, upozoravao sam svoje igrače da su prve utakmice najopasnije, a prootivnik je bio dobar. Ja sam ih gledao i upozoravao na to. Nismo bili u ovoj utakmici, znamo zbog čega (kup u srijedu 120 minuta op. a.). Gosti su zasluženo pobijedili.’

Četverostruki strijelac Kruno Jambrušić: ‘Došli smo kod prvaka za kojeg smo znali da je kvalitetna momčad i da ima i ove godine ekipu za vrh tablice. Vjerovali smo u sebe, naporno smo šest tjedana radili. Nakon početnog vodstva malo smo se opustili, to je moje mišljenje, Međimurje je to iskoristilo. Na poluvremenu smo se dogovorili da idemo na sve ili ništa. Imali smo malo u podsvijesti da je Međimurje igralo kup utakmicu 120 minuta i da sigurno moraju pasti u drugom poluvremenu. Znali smo ako ćemo biti pravi da to možemo preokrenuti i srećom postignuo sam još tri gola koji su nam donijeli tri boda. Za nas je izuzetno bitna ova pobjeda i to još dobiti prvaka s ovako visokom razlikom u gostima. To je predivno za ovu ekipu koja će sada sigurno još dobiti na samopouzdanju, treba pošteno raditi i to se vraća.’

3. HNL istok: Međimurje – Koprivnica 2:5

4. HNL: Međimurski derbiji Slobodi (S) i Poletu (SMnM)

U četiri subotnja susreta 4. HNL imali smo čak tri međimurska derbija. U Svetom Martinu na Muri Polet je ugostio Međimurca. Gosti su vodili u prvom dijelu 0:1 golom Piškora od 11. minute. U 39. minuti Međimurec ostaje bez vratara Bulića koji je napravio kazneni udarac, no pričuvni vratar Marciuš ne da lopti u gol. Poletovci u nastavku koriste igrača više i golovima Medveda u 49. minuti i s dva gola Goričanca koji je ušao u drugom dijelu u 63. i 88. minuti dolaze do pobjede 3:1.

Poletovci feštaju – tri gola za tri boda



Sloboda Slakovec je pobijedila Mladost Komet Prelog 2:1. Prvi dio završava 1:0 glom Fegeša u 25. minuti. U 63. minuti na 2:0 povisuje Hergotić u 63. minuti, a za goste na konačnih 2:1 smanjuje Hladnik u 83. minuti. Delegat je napisao da su gosti imali terensku inicijativu, a domaćin je bio dobar u realizaciji kontri.

Sloga Čakovec i Dinamo Domašinec bez pobjednika


Sloga Čakovec i Dinamo Domašinec završili su 1:1. Poluvrijeme je bilo 1:0 golom Fučka u 22. minuti. Do kraja susreta domaćin ne koristi svoje prigode, a Domašinčani postižu gol u sudačkoj nadoknadi preko Krznara za 1:1.


Zelengaj i Pušćine su bili efikasni u prvom dijelu koje je završilo 3:3. Strijelci za Pušćine su bili dva puta Ribić i jednom Punčec. U nastavku čak pet domaćih golova za pobjedu 8:3.

4. HNL skupina Čakovec – Varaždin: subota Polet (SMnM) – Međimurec 3:1, Sloboda (S) – Mladost Komet 2:1, Sloga (Č) – Dinamo (D) 1:1, Zelengaj – Pušćine 8:3, Plitvica (G) – Podravina 0:0, nedjelja u 17:30 sati Rudar – Jalžabet, Bednja – Nedelišće, Plitvica (G) – Podravina, Novi Marof – Nedeljanec.

1. MNL: Petarda Palovčana

U Palovcu je Dinamo pobijedio Podturen 5:3. Gosti su poveli, domaćin poravnao i tako je na poluvremenu. U nastavku su Palovčani poveli 4:1, a Podturen smanjio na 4:2. Dinamo postiže peti gol, Podturen smanjuje u na kraju je 5:3.

Sigurna pobjeda Dinama u Palovcu


Polet (P) je poražen od Centrometala 0:1 eurogolom Petra Hrebaka u 10. minuti s nekih 18 metara. U drugom dijelu vratar Centrometala Samir Petković je dovodio u očaj domaće napadače i očuvao je mrežu za tri gostujuća boda.

Gol Centrometala za tri boda


Hodošan je poražen od BSK-a 2:4. Poluvrijeme je bilo 0:2.

I. MEĐIMURSKA LIGA: subota Dinamo (P) – Podturen 5:3, Polet (P) – Centrometal 0:1, Hodošan – BSK 2:4, nedjelja u 17:30 sati Trnava – Spartak, Sloga (Š) – Naprijed, Galeb – Mladost (SM), Sokol – Jedinstvo (GM), Graničar (K) – Omladinac (NSR).

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A: nedjelja u 17:30 sati Croatia – Kraljevčan 38, Dubrava – ČSK, Jadran – Borac PMP, Budućnost (P) – Drava (K), Radnički – Mladost (D), Jedinstvo (NSD) – Vidovčan, Budućnost (M) – Mladost (I), Dubravčan – Omladinac (DS).

2. MNL – skupina B: Šestica Strahoninca

U Štrukovcu su Hajduk i Šenkovec odigrali 1:1 gostujućim golom u prvom dijelu I domaćim poravnanjem u nastavku susreta.

Strahoninec je pobijedio Veneru 6:2. Poluvrijeme je bilo 2:0.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B: subota Hajduk Vindija (Š) – Šenkovec 1:1, Strahoninec – Venera PMP 6:2, nedjelja Zasadbreg 77 – Sloboda (M), Mali Mihaljevec – Hajduk (B), Bratstvo (J) – Trnovec, Donji Koncovčak – Omladinac (M), Mura – Plavi (Pek.), Pobjeda – Bratstvo (SV).

3. MNL: Emil Vidra za tri boda Napretka

U Trećoj međimurskoj nogometnoj ligi u Gornjem Kraljevcu je Napredak pobijedio Torpdeo iz Križovca 1:0. Gol vrijedan tri boda postignuo je Emil Vidra iz slobodnog udarca u drugom poluvremenu.

III. MEĐIMURSKA LIGA: subota Napredak – Torpedo 1:0, nedjelja Otok – Međimurje-Čakovec, Drava (DM) – Borac (DH), Vučetinec – Mladost (S), Parag – Bratstvo (P) igra se u Preseki, Draškovec-Geothermae – Dinamo (Ž).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije