NAGRADNA IGRA: Susjedski derbi Radnički – Mladost (D)

U 2. Međimurskoj ligi skupina-A u nedjelju se u Gardinovcu igra susjedski derbi u kojem Radnički ugošćuje Mladost iz Dekanovca. Radnički nakon ulaska u viši rang natjecanja za trenera je postavio Juricu Kovača koji je s Dubravom minulu jesen bio hit polusezone.

Prvenstveni debi nije im bio uspješan jer su u Vidovcu izgubili od Vidovčana 4:1. Mladost iz Dekanovca bila je u teškim problemima zbog nedostatka igrača i marljiva uprava danonoćno je rješavala probleme i uspjela je sačuvati ekipu koja je na otvorenju sezone pod vodstvom trenera Tomice Blažona pobijedila Budućnost iz Podbresta. Obje ekipe u derbi ulaze sa željom da ga i dobiju.

Za domaćina ne smije igrati Stjepan Horvat, a kod gostiju Neven Horvat koji su isključeni u prvome kolu. Utakmicu sude Damir Aldić, Filip Aldić, Danijel Kočila, dok je delegat Nikola Toplek.

U ostalim utakmicama kola sastaju se: Croatia – Kraljevčan 38, Dubrava – ČSK, Jadran – Borac PMP, Budućnost (P) – Drava (K), Jedinstvo (NSnD) – Vidovčan, Budućnost (M) – Mladost (I), Dubravčan – Omladinac (DS). Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 17.30 sati.

NAGRADNA IGRA: Pozivamo vas na prognozu rezultata susreta Radnički – Mladost Dekanovec, a najuspješnieg prognozera nagrađuju BAJZOVI DVORI Dekanovec. Prognozu možete ostaviti do početka susreta i svatko ima pravo samo jednom ostaviti prognozu.

Nagrada je velika pizza prema vlastitom odabiru. Sretno svima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije