12. UTRKA Grada Mursko Središće

U organizaciji Atletskog kluba Mursko Središće, pod pokroviteljstvom Grada Mursko Središće u subotu 26. kolovoza održat će se tradicionalna 12. po redu Utrka Grada Mursko Središće na 10 km, 2.5 km i 100 metara. Utrka će započeti u 17:30 sati na nogometnom igralištu Rudar.

Utrka grada trči se dionicom od 10 km i to Frankopanskom ulicom te kroz naselja Peklenica i Križovec. Utrka građana na 2.5 km odvijat će se gradskim ulicama: Kolodvorska, Marka Kovača i Rade Končara. Dječja utrka na 100 metara odvijat će se uz nogometno igralište Rudar.

Utrka grada bez obzira na vremenske uvjete će se održati. Za regulaciju prometa bit će zadužena sva tri dobrovoljna vatrogasna društva s područja grada. Po završetku utrke organizator je za sudionike osigurao topli obrok i piće.

Do sada je organizacija Utrke grada bila na visokom nivo, stoga ne sumnjamo da će tako biti i ove godine. Prošle godine na utrci je sudjelovalo preko 150 trkača iz Međimurske, Varaždinske županije i susjedne Slovenije.

Prema programu koji je Atletski klub aplicirao sukladno Javnom pozivu za udruge, dodijeljeno im je 21.000,00 kuna za programe koje će provesti u 2017. godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije