PLENUM KLUBOVA druge međimurske nogometne lige

U ponedjeljak je u Čakovcu održan plenum klubova II. Međimurske nogometne lige skupine A i B. Plenum je vodio tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović, a uz njega nazočni su bili još Igor Križarić povjerenik za natjecanje, Mijo Horvat povjerenik za suđenje i Stjepan Perko disciplinski sudac. Od 32 kluba koliko broji zajednička liga nazočno ih je bilo 20.

Klubovi su upoznati sa propozicijama natjecanja za novu sezonu i određeni su natjecateljski brojevi. Subotom će u skupini A kao domaćin igrati Kraljevčan 38, a u skupini B Hajduk (Š), Bratstvo (SV) i Donji Koncovčak.

Parovi 1. kola skupina A koje se igra 20. kolovoza s početkom u 17.30 sati: Dubravčan – Croatia, Omladinac (DS) – Budućnost (M), Mladost (I) – Jedinstvo (NSD), Vidovčan – Radnički, Mladost (D) – Budućnost (P), Drava (K) – Jadran, Borac PMP – Dubrava i ČSK – Kraljevčan 38.

Parovi 1. kola skupina B koje se igra 20. kolovoza s početkom u 17.30 sati: Pobjeda – Zasadbreg 77, Bratstvo (SV) – Strahoninec subota, Venera PMP – Mura, Plavi – Donji Koncovčak, Omladinac (M) – Bratstvo (J), Trnovec – Hajduk (Š), Šenkovec – Mali Mihaljevec igra se 15. kolovoza i Hajduk (B) – Sloboda (M).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije