MEĐUNARODNA UTAKMICA Dubrava Sivica ugostila Polanu

U Sivici je Dubrava ugostila slovenskog trećeligaša Polanu, a kako je sve prošlo pitali smo Damira Kerovca: ‘Kako smo proteklih vikenda imali obaveze oko raznih turnira, nismo imali puno vremena za pripreme za novu sezonu. Zato smo ovog vikenda, uz sudjelovanje na turniru u Celinama, organizirali i prijateljsku utakmicu s nogometnim klubom Polana.



Nogometni klub Polana iz Velike Polane klub je koji postoji već 40 godina, a utakmica je organizirana zbog nedavnog transfera našeg igrača Maria Sermeka u Polanu. Ovo nije prva suradnja s tim klubom jer je nekada tamo trener bio i Vladimir Sabol pa je također bila organizirana prijateljska utakmica. Seniori nogometnog kluba Polana natječu se u 3. slovenskoj ligi istok.



Utakmica je bila organizirana povodom proštenja u Sivici – Janinoga, a završila je rezultatom 1:7. Za Dubravu je pogodak zabio Patrik Varga, a za Polanu su redom zabijali: Žalik S. dva puta, Šemen, Klujber, Vori, Žalik R. i Jakšić.



Nakon utakmice igrači su se zajedno podružili, a suradnja ovih klubova definitivno će se nastaviti. Zahvaljujemo im na dolasku te im želimo sreću u novoj sezoni.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije