PLENUMI KLUBOVA 1. i 3. međimurske nogometne lige

U petak je u Prelogu održan plenum klubova I. Međimurske lige kojem je domaćin bio NK Galeb Oporovec. Plenum je vodio tajnik Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović, a uz njega nazočni su bili još Igor Križarić povjerenik za natjecanje, Mijo Horvat povjerenik za suđenje i Stjepan Perko disciplinski sudac.

Od 16 klubova koliko broji liga nazočno ih je bilo 11. Čeka se nedjelja kada će se u Jurovcu odlučiti i 16. sudionik ove lige između Bratstva (J) i Podturna. Klubovi su upoznati sa propozicijama natjecanja za novu sezonu i određeni su natjecateljski brojevi. Subotom će kao domaćini igrati Omladinac (NSR), Centrometal, Polet (P), Hodošan i Dinamo (P).

Parovi 1. kola koje se igra 20.08.2017. s početkom u 17,30 sati: Graničar (K) – Dinamo (P), Omladinac (NSR) – Hodošan subota, BSK – Sokol, Jedinstvo (GM) – Polet (P), Centrometal – Galeb subota, Mladost (SM) – Sloga (Š), Naprijed – Trnava i Spartak – Bratstvo (J)/Podturen.

PLENUM KLUBOVA III. MEĐIMURSKE LIGE

U Hemuševcu je održan plenum klubova III. Međimurske lige kojem je domaćin bio NK Draškovec-Geothermae. Plenum je vodio Igor Križarić povjerenik za natjecanje, a uz njega nazočni su bili još i Mijo Horvat povjerenik za suđenje, Stjepan Perko disciplinski sudac i tajnik MNS Darko Jambrović.

Od 12 klubova koliko broji liga nazočno ih je bilo 8. Klubovi su upoznati s propozicijama natjecanja za novu sezonu i određeni su natjecateljski brojevi. Subotom će kao domaćini igrati NŠ Međimurje-Čakovec, Napredak i Vučetinec.

Parovi 1. kola koje se igra 20.08.2017. s početkom u 17,30 sati: Draškovec – Otok, Dinamo (Ž) – Parag, Bratstvo (P) – Vučetinec, Mladost (S) – Drava (DM), Borac (DH) – Napredak i Torpedo – NŠ Međimurje Čakovec.

PLENUMI U SVETOM MARTINU NA MURI I ČAKOVCU

U utorak 1. kolovoza plenum će imati novimenovana Četvrta hrvatska nogometna liga skupina Čakovec – Varaždin. Plenum će biti u Toplicama Sveti Martin, Hotel Spa Golfer, Kongresna dvorana Mura II (prizemlje) u 18 sati.

Zajednički plenum obje druge lige, skupine A i B, bit će u Čakovcu na Gradskim bazenima Marija Ružić u ponedjeljak 31. srpnja od 18:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije