NK DRAVA KURŠANEC Stigli Grgić, Carević, Težak, Jelenić, Koprivnjak…

Nogometni klub Drava Kuršanec ušao je iz treće u drugu međimursku nogometnu ligu. Kako se klub priprema za viši rang natjecanja pitali smo Roberta Herica koji je u klubusportski direktor, a na terenu igrač i kapetan ekipe:

‘S obzirom da zbog visine prosjeka godina koje ima naša ekipa (Lađević 51, Štefulj 44, Mavriček 46, Đurin 49, Škerbić 42, Heric 43, Martinčević 43)često smo bili izloženi podsmjesima protivničkih ekipa (tromi, debeli, stari, veterani), ali smo ipak uspjeli osvojiti prvenstvo, iako nismo imali ni jedan trening uz samo jednu prijateljsku utakmicu kroz cijelu sezonu…

Samim time što smo u nedjelju pobijedili s igračem manje i to zadnjih 30 minuta ekipu iz Brezja s visokim rezultatom od 1:4 imamo ozbiljne ambicije da ponovno budemo prvaci i to 2. međimurske lige.

U klubu smo ostali svi pa uz spomenute bivše reprezentativne igrače i igrače 1. HNL, bundeslige i austrijske lige doveli smo i nova pojačanja među kojima bih izdvojio Ninu Grgića, igrača slovenske 2. lige, Bojana Carevića koji je jedan od ponajboljih igrača Međimurja, Mario Carević je povratnik u redove Drave s kojima je igrao 4. hrvatsku ligu te bio kapetan te momčadi i vrlo iskusan igrač.

Došao je i Patrik Težak, bivši igrač Varaždina, Centrometala, Pušćina i Zavrča, Andreas Jelenić je povratnik u redove Drave, Marko Koprivnjak igrač Varteksa i Slobode Varaždin. S tim kadrom krećemo u novu sezonu s ciljem koji je davno zacrtan, a to je da NK Drava Kuršanec za dvije godine uđe u međužupanijsku ligu ili 4. hrvatsku, kako god se zvala, a nakon toga samo je nebo granica.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije