5. STREETBALL turnir Donji Kraljevec 2017.

Minule subote u Donjem Kraljevcu u organizaciji Košarkaškog kluba Donji Kraljevec održan je 5. po redu Streetball turnir ulične košarke 3 na 3. Natjecalo se osam ekipa iz Kotoribe, Čakovca, Koprivnice, Varaždina, Šenkovca i Donjeg Kraljevca podijeljenih u dvije skupine. Nakon odigravanja po skupinama odigrani su četvrtfinalni dvoboji sukladno ostvarenom plasamnu po skupini. U kratkoj pauzi održano je natjecanje u gađanju trica koje je osvojio Zoran Zlatar.



Nakon odigranih polufinalnih dvoboja za treće mjesto izborila se ekipa Nemaš to pravo iz Koprivnice pobjedom nad Odies but goodies iz Varaždina, dok se finalni dvoboj vodio između prošlogodišnjih pobjednika, domaće ekipe Udri muški 4 (u sastavu Ružić, M., Švenda, T. Ivanović, D. i Majurec, I.) te ekipe iz Čakovca 3+1 gratis (Novak, M., Drk, I., Kranjčec, M., Kranjčec, S.). Nakon zanimljivog finalnog dvoboja pobjeda i osvajanje turnira pripalo je ekipi 3+1 gratis.



Turnir je protekao u dobrom ozračju uz mnoštvo gledatelja i znatiželjnika koji su se krijepili roštiljem, langošima i rashlađenim napicima.



KK Donji Kraljevec posebnu zahvalu na pomoći u organizaciji i ostvarenju turnira upućuje Općini Donji Kraljevec, KIŠ meso – preradi mesa Donji Kraljevec i Kraljevskim slasticama d.o.o. Donji Kraljevec te volonterima i članovima kluba na svesrdnoj i nesebičnoj pomoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije