MEMORIJALNI MALONOGOMETNI turnir Golubić – Bobičanec

Već tradicionalni malonogometni turnir Golubić – Bobičanec održat će se i ove godine. On se održava već dugi niz godina u čast preminulima Dragutinu Golubiću i Antunu Bobičancu na točno određeni vikend. Ove godine održat će se 22. i 23. srpnja u organizaciji Nogometnog kluba Dubrava Sivica.

Subotnja događanja počinju od jutarnjih sati kada se sve priprema za dvodnevni turnir “med vulicami” i za zabavu u subotu.

Od 10 sati ujutro počinje treći maonogometni turnir za kategoriju U – 10 u kojem će sudjelovati ekipe NŠ Nogometaš 13 (Podturen – Sivica), NK Omladinac (Novo Selo Rok), ŠN Sveti Juraj na Bregu i ŠN Zelenko – Dinamo (Novakovec – Domašinec). Njihov turnir traje do 14:30 sati, a u 11:15 odigrat će se i revijalna utakmica U – 8 kategorije između NŠ Nogometaš 13 i NK Omladinac.

Od 12 sati u subotu počinje se prodavati vol na ražnju, a od 16 sati zabavljat će vas i živa glazba. U 16 sati predviđen je i početak turnira “med vulicami” koji se odigrava u subotu i u nedjelju od 10 sati ujutro.

Ovim putem pozivaju sve mještane i ostale ljubitelje nogometa i zabave da im se pridruže i ove godine kako bi se još jednom prisjetili svih umrlih, ali i onih koji tek dolaze te se naravno zabavili u velikom šatoru uz dobru glazbu. Ostale informacije mogu se pratiti i na Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije