IMA NEKA tajna veza…

‘Samo najveći turniri danas imaju svoj finalni dan. Veliki Wimbledon i naš Krbulja Open!’, našalio se predsjednik Teniskog kluba Dubravčan Kristijan Krušelj prilikom završne riječi i zaključivanja trodnevnog druženja tenisača u Donjoj Dubravi.

‘Dakle, poveznica s najslavnijom i najvećim teniskim turnirom na svijetu postoji. Nemamo još stoljetnu tradiciju organiziranja teniskih nadmetanja kao Britanci, ali smo na dobrom putu da Otvoreno prvenstvo Donje Dubrave u tenisu postane nezaobilazna manifestacija za sve teniske zaljubljenike našeg kraja i okolice!’, još je istaknuo Krušelj.

Da tenisači vole doći u Donju Dubravu i ove godine pokazao je odaziv čak 32 igrača, kako debitanata tako i onih koji se iz godine u godinu vraćaju.



‘Najveća je sreća za organizatore turnira kada im prvi i drugi nositelj dođu do kraja što garantira uzbudljivu i neizvjesnu završnicu. A upravo je takvo bilo naše finale. Izborili su ga Boris Kuharić iz Koprivnice i dr. Miljenko Novak iz Lopatinca. Debitant, ujedno i pobjednik turnira postao je Boris Kuharić koji je tenisko znanje ‘ispekao’ na sveučilištima diljem Amerike. Pobjeda ja bila zaslužena 6:1;6:4.

Miljenko Novak, naš stari znanac, koji se uvijek rado odaziva na naš turnir tek je u drugom setu pružio bolju igru. Vjerojatno je razlog što je dan prije odigrao napeti i do kraja neizvjesni meč s prošlogodišnjim finalistom Goranom Rakićem. No niti pobjednik Kuharić nije imao jednostavan zadatak u polufinalu. Njegov protivnik Boris Pongrac (Goričan) odigrao je jedan od svojim boljih mečeva ove sezone i odveo susret u treći set. Kuharić na kraju nije dopustio iznenađenje i dobrim servis gemom zaključio polufinalni meč. Za najbolje pojedince osigurani su pehari te dresovi sa klupskim obilježjima.’, rekao nam je Krušelj.

Organizatori teniskog turnira Krbulja Open ’17 najljepše zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli financijski i na druge načine te svim volonterima (posebice Stanislavu Žiniću) koji su turnir realizirali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije