PRIPREMNE NOGOMETNE UTAKMICE Tko, gdje i s kim igra?

Nogometaši nisu imali puno odmora nakon završetka prvenstvene sezone 2016./2017. Klubovi su krenuli s pripremema za novu sezonu, a neki su proteklog vikenda već odigrali i pripremne utakmice. Puno prijateljskih susreta će biti i narednog vikenda 22. i 23. srpnja.

Za neke od susreta znamo. Tako će na turniru u Hlapičini u subotu igrati u 15:30 sati Mura i Bratstvo Jurovec te u 18:30 sati Rudar Mursko Središće i Plavi Peklenica. U 17:00 sati veternaski susret će odigrati domaćin Mura i Cankova iz Slovenije. U nedjelju će se igrati susret za 3. mjesto i finale.

U subotu u Svetom Martinu na Muri će se igrati Turnir prijateljstva na kojemu će uz domaćina Poleta sudjelovati NK Grobničan i FC ST. Anna. Graničar Kotoriba u subotu dočekuje Jalžabet, a u nedjelju ide u goste Plitvici iz Gojanca.

U subotu i nedjelju NK Dinamo iz Domašinca organizira tradicionalni Memorijalni nogometni turnir Antun Krznar Rokec. Na turniru sudjeluju NK Radnički Gardinovec, NK Mladost Dekanovec, NK Borac Donji Hrašćan i domaćin NK Dinamo Domašinec. Prvog dana turnira u subotu od 16.30 sati sati sastaju se Mladost/D – Borac/DH, a od 19 sati igraju Radnički – Dinamo. U nedjelju od 16.30 sati je utakmica za 3. mjesto, a u 19 sati i samo finale.

Nogometaši Međimurja prvi pripremni susret pod vodstvom novog trenera Rade Hercega imaju u nedjelju u 18:00 sati u Beletincu kod Bednje. Hajduk Štrukovec i Vučetinec igraju u subotu od 18:00 sati.

Nogometaši Pušćina u nedjelju u 18:00 sati gostuju kod Nedeljanca, a u isto vrijeme ČSK u Čehovcu dočekuje Zelengaj Kučan Donji. U subotu Centrometal u Macincu dočekuje Međimurca iz Dunjkovca – Pretetinca. U nedjelju Šenkovec na svom terenu ugošćuje sastav Nedelišća, a ekipa Strahoninca će dočekati Slogu Čakovec.

U Brezju će tijekom vikenda na igralištu Hrastje biti dvostruki program. U subotu u 18:00 sati Hajduk dočekuje Mladost iz Ivanovca, a u nedjelju Dravu iz Kuršanca.

U subotu u 18:00 sati u Novom Selu Rok igraju Omladinac i Bratstvo Savska Ves. U nedjelju od 18:00 sati Sloboda u Slakovcu dočekuje Pobjedu iz Gornjeg Hrašćana, a u isto vrijeme igraju Mali Mihaljevec i Zasadbreg.

Ovog petka i subote NK Mladost Sveta Marija obilježava 70 godina djelovanja. Proslava će započeti u petak u 20 sati svečanom sjednicom u Domu kulture u Svetoj Mariji, a nogometni dio odigrati će se u subotu kada će se igrati trokut turnir između Mladosti, Dubravčana iz Donje Dubrave i Vidovčana iz Donjeg Vidovca s početkom u 17 sati.

Prema trenutnim najavama meteorologa vikend će nam biti promjenjivog vremena, ali prilično vruć s temeperaturama većim od 30 stupnjeva Celzijusa. S obzirom da smo u ljetnim danima kada se tek navečer može disati punim plućima utakmice se uglavnom igraju od 18:00 sati.

Sigurno ima još jako puno pripremnih utakmica diljem Međimurja u svim rangovima natjecanja pa vas pozivamo da nam dojavite za ostale susrete na e-mail zeljko@emedjimurje.hr ili ostavite najavu u komentaru ispod ovog teksta.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije